Vigtigste : Filudvidelser : .wpt Fil

.wpt Filudvidelse

Filtype1WordPerfect Template

Udvikler Corel
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er WPT fil?

Skabelon oprettet af WordPerfect, et ordbehandlingsprogram, der er en del af WordPerfect Office-pakken; gemmer et præformateret dokument, der kan bruges til at oprette WordPerfect (.WPD) dokumenter; gør det muligt for brugerne at oprette flere dokumenter med samme udseende.

Flere oplysninger

WordPerfect-skabeloner bruges ofte til virksomhedens brevpapirhoveder, forretningsnotater, juridiske formularer, postkuverter og andre professionelle forretningsdokumenter.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Corel WordPerfect

Filtype2Kingsoft Writer Template

Udvikler Kingsoft
Kategori Text Files
Format Binary

.WPT option nummer 2

En WPT-fil er en dokumentskabelon, der er oprettet af Kingsoft Writer, et tekstbehandlingsprogram, der er en del af Kingsoft WPS Office-pakken. Den gemmer sidelayoutformatering og stilarter for et dokument og kan bruges til at oprette flere Kingsoft Writer-dokumenter (.WPS-filer) med samme layout og tekst.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .wpt-fil i Kingsoft WPS Writer 2016

WPT-fil åben i Kingsoft WPS Writer 2016

Writer leveres med flere WPT-skabeloner og giver dig mulighed for at downloade mange flere direkte gennem programmet. De kan bruges til CV'er, brevhoveder, ugeplanlæggere, nyhedsbreve, jobbeskrivelser, certifikater og andre dokumenter, der ofte gentages. WPT-skabeloner kan også konverteres til andre regnearkfiler som .DOT, .DOTX, .DOC og .DOCX filer.

WPS Office-pakken svarer til Microsoft Office-pakken, men er gratis. WPS Office tilbyder tre programmer:

  • Writer - Tekstbehandlingsprogram svarende til Microsoft Word.
  • Spreadsheets - Regnearksprogram svarende til Microsoft Excel.
  • Presentation - Præsentationsprogram svarende til PowerPoint.

Writer har rig tekstredigering og dokumentformateringsmuligheder og leveres med flere værktøjer, herunder stavekontrol, ordtælling, ordbog og tesaurus samt tilføjelsesprogrammer. Ud over WPS- og WPT-filer understøtter Writer også DOCX-, DOC-, DOTX-, RTF- og .PDF-filer.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Kingsoft Writer
Kingsoft WPS Office
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Filtype3Works Template

Udvikler Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.WPT option nummer 3

Skabelon oprettet af Microsoft Works, en produktivitetspakke til private brugere; indeholder foruddefineret tekst, grafik, layout og andre oplysninger om formatering af dokumenter; bruges til at oprette flere nye .WPS-filer.

Flere oplysninger

Microsoft Works indeholder mange forudbyggede skabeloner, som brugerne kan vælge mellem i programmet. Brugerne kan også lave brugerdefinerede skabeloner og gemme dem i WPT-filer.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Word

Filtype4Cube 2 Waypoint File

Udvikler Wouter van Oortmerssen
Kategori Game Files
Format Binary

.WPT option nummer 4

Spildatafil, der bruges af spil udviklet med Cube 2 first-person shooter (FPS)-motoren; gemmer steder eller waypoints på et spilkort; bruges til at markere sikre steder og veje, som spillere med kunstig intelligens eller "bots" kan bevæge sig hen til.

Flere oplysninger

Waypoints kan forbindes i serie med andre waypoints, således at "bots" følger foruddefinerede stier på et kort. For at oprette en WPT-fil kan brugerne gå ind i Cube 2: Sauerbraten waypoint-tilstand og gå gennem et spilkort og markere steder, mens de bevæger sig.

NOTAT: Cube 2 er en gratis spilmotor på tværs af platforme, der blev udgivet i 2004.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Cube 2 Sauerbraten
Linux
Cube 2 Sauerbraten
Macintosh
Cube 2 Sauerbraten

Om WPT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wpt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Cube 2 Waypoint File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.