Vigtigste : Filudvidelser : .wpt Fil

.wpt Filudvidelse

Filtype1WordPerfect Template

Udvikler Corel
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er WPT fil?

Skabelon oprettet af WordPerfect, et tekstbehandlingsprogram, der er en del af WordPerfect Office Suite; gemmer et forudformateret dokument, der kan bruges til at oprette WordPerfect ( .WPD ) dokumenter; gør det muligt for brugerne at oprette flere dokumenter med et lignende udseende.

Flere oplysninger

WordPerfect-skabeloner bruges almindeligt til firmaets brevhoveder, forretningsmemoer, juridiske formularer, mailingkuverter og andre professionelle forretningsdokumenter.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Corel WordPerfect

Filtype2Kingsoft Writer Template

Udvikler Kingsoft
Kategori Text Files
Format Binary

.WPT option nummer 2

En WPT-fil er en dokumentskabelon oprettet af Kingsoft Writer, en tekstbehandler, der er en del af Kingsoft WPS Office-pakken. Den gemmer layoutformater og formater til et dokument og kan bruges til at oprette flere Kingsoft Writer-dokumenter ( .WPS filer) med samme layout og tekst.

Flere oplysninger

WPT-fil åbner i Kingsoft WPS Writer 2016

Writer leveres sammen med flere WPT-skabeloner og giver dig mulighed for at downloade mange flere direkte gennem Ansøgning. De kan bruges til genoptagelser, brevpapir, ugentlige planlæggere, nyhedsbreve, jobbeskrivelser, certifikater og andre dokumenter, der ofte replikeres. WPT-skabeloner kan også konverteres til andre regnearkfiler som .DOT , .DOTX , .DOC og .DOCX filer.

WPS Office-pakken ligner Microsoft Office-pakken, men er tilgængelig gratis. WPS Office tilbyder tre programmer:

Writer har rige tekstredigering og dokumentformateringsfunktioner og leveres med flere værktøjer, herunder stavekontrol, ordtælling, tesaurus og tilføjelsesprogrammer. Udover WPS- og WPT-filerne understøtter Writer også DOCX, DOC, DOTX, RTF og .PDF filer.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Kingsoft Writer
Kingsoft WPS Office
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Filtype3Works Template

Udvikler Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.WPT option nummer 3

Skabelon oprettet af Microsoft Works, en produktivitetspakke til hjemmebrugere; indeholder foruddefineret tekst-, grafik-, layout- og andre dokumentformateringsoplysninger; bruges til at oprette flere nye .WPS filer.

Flere oplysninger

Microsoft Works indeholder mange forudindstillede skabeloner, som brugerne kan vælge fra i programmet. Brugere kan også lave brugerdefinerede skabeloner og gemme dem i WPT-filer.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Word

Filtype4Cube 2 Waypoint File

Udvikler Wouter van Oortmerssen
Kategori Game Files
Format Binary

.WPT option nummer 4

Game data fil bruges af spil udviklet med Cube 2 første person shooter (FPS) motor; gemmer steder eller waypoints inden for et spilkort bruges til at markere sikre steder og baner, som kunstige intelligens spillere, eller "bots" kan flytte til.

Flere oplysninger

Waypoints kan forbindes i serie med andre waypoints, så robotter følger foruddefinerede stier i et kort. Hvis du vil oprette en WPT-fil, kan brugerne indtaste Cube 2: Sauerbraten waypoint-tilstand og gå gennem et spilkort, markere placeringer, når de bevæger sig.

BEMÆRK: Cube 2 er en gratis platform på tværs af platforme, der var udgivet i 2004.

Programmer, der åbnes WPT Filer
Windows
Cube 2 Sauerbraten
Linux
Cube 2 Sauerbraten
Macintosh
Cube 2 Sauerbraten

Om WPT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wpt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Cube 2 Waypoint File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.