Vigtigste : Filudvidelser : .wps Fil

.wps Filudvidelse

Filtype1Microsoft Works Word Processor Document

Udvikler Microsoft
Kategori Text Files
Format Binary

Hvad er WPS fil?

En WPS-fil er et dokument, der er oprettet med Microsoft Works ordbehandlingssoftware. Den indeholder dokumentelementer, der ligner et Microsoft Word-dokument (.DOC), men indeholder ikke de avancerede formateringsmuligheder og makroer, som et Word-dokument kan indeholde.

Flere oplysninger

"../img/ss/lg/wps_258.jpg">Screenshot af en .wps-fil i LibreOffice Writer 5

WPS-fil åben i LibreOffice Writer 5

Microsoft Works 9 var den sidste version af Works, og softwaren blev udgået i 2010. Windows-brugere kan dog stadig åbne WPS-filer, der er oprettet af Works-versionerne 6 til 9, med Microsoft Office-programmer og "Microsoft Works 6-9 File Converter" installeret. WPS-filen kan også åbnes i LibreOffice.

MacOS-versionen (Mac OS X) af Microsoft Works blev udgået efter version 4.0. Derfor kan de fleste moderne Works-dokumenter ikke åbnes med Works til Mac. WPS-filer kan dog åbnes i macOS ved hjælp af NeoOffice 2.2 eller nyere, som indeholder biblioteket "libwps".

På Linux-systemer kan WPS-filer åbnes ved hjælp af OxygenOffice Professional eller en anden variant af OpenOffice.org-pakken, som indeholder biblioteket "libwps". Nogle Linux-distributioner kan også indeholde et program kaldet wps2odt, som bruger libwps og kan konvertere WPS-filer til .ODT-filer. En pakke kaldet "writerperfect" kan også indeholde wps2odt, hvis den relevante version af libwps er tilgængelig.

Det program Writer, der er inkluderet i den gratis LibreOffice-pakke, er også et andet program, der understøtter WPS-filer. Det er et godt alternativ for Windows-, macOS- og Linux-brugere.

NOTAT: WPS-formatet blev afviklet af Microsoft i 2006 og erstattet af standardformatet Microsoft Word ".DOC".

Programmer, der åbnes WPS Filer
Windows
Microsoft Works
LibreOffice
NCH Doxillion
Linux
LibreOffice
OxygenOffice Professional
Macintosh
LibreOffice

Filtype2Kingsoft Writer Document

Udvikler Kingsoft
Kategori Text Files
Format Binary

.WPS option nummer 2

En WPS-fil er et tekstbehandlingsdokument, der er oprettet af Kingsoft Writer, et tekstbehandlingsprogram, der er en del af Kingsoft WPS Office-pakken. Den indeholder tekst, billeder og sideformatering. WPS-filer ligner Microsoft Word-dokumenter (.DOC eller .DOCX filer).

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .wps-fil i Kingsoft WPS Writer 2016

WPS-fil åben i Kingsoft WPS Writer 2016

WPS-filen er den vigtigste fil, der er tilknyttet Writer. Den oprettes, når du gemmer et dokument for at gemme indholdet af dokumentet. Du kan oprette et WPS-dokument fra bunden eller bruge .WPT-skabelonen til at starte og gemme det som en WPS-fil.

Writer er inkluderet i WPS Office-pakken sammen med programmerne Præsentation og Regneark. Besides the WPS file, Writer supports other documents, including .DOCX, .DOC, .DOTX, .PDF, and .RTF documents. Writer features rich text editing and document formatting capabilities and comes with several tools including spell check, word count, thesaurus, and add-ins.

Programmer, der åbnes WPS Filer
Windows
Kingsoft Writer
Kingsoft WPS Office
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Filtype3Translator's Workbench Project File

Udvikler SDL
Kategori Settings Files
Format N/A

.WPS option nummer 3

Projektindstillingsfil gemt af Translator's Workbench, et program til oversættelse og lokalisering af sprog; gemmer indstillinger, der bruges til oversættelse af programtekst til et andet sprog; gør det muligt for brugere at gemme og genbruge oversættelseshukommelsessystemegenskaber.

Flere oplysninger

SDL erstattede Translator's Workbench med den nyere SDL Trados Studio-software.

Programmer, der åbnes WPS Filer
Windows
SDL Translator's Workbench

Om WPS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.wps er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Translator's Workbench Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.