Vigtigste : Filudvidelser : .odt Fil

.odt Filudvidelse

Filtype1OpenDocument Text Document

Udvikler Oracle
Kategori Text Files
Format Zip

Hvad er ODT fil?

En ODT-fil er et tekstdokument, der oprettes af forskellige tekstbehandlingsprogrammer, f.eks. Writer-programmet, der indgår i Apache OpenOffice og LibreOffice. Den indeholder forskellige elementer såsom tekst, billeder, tegnede objekter og stilarter. ODT-filer formateres ved hjælp af den OASIS OpenDocument XML-baserede standard OASIS OpenDocument XML.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .odt-fil i Apache OpenOffice Writer 4.1.3

ODT-fil åben i Apache OpenOffice Writer 4.1.3

ODT-filer oprettes og åbnes almindeligvis af tekstbehandlingsprogrammet Writer, som er et af flere programmer i OpenOffice- og LibreOffice-suiterne. Det svarer til Word-programmet, der findes i Microsoft Office-pakken. ODT-filen er den vigtigste fil, som Writer bruger til at gemme dokumenter på samme måde som Word gemmer dokumenter i .DOCX-filen.

OpenDocument-tekstfiler kan åbnes og redigeres med ethvert OpenOffice-kompatibelt program, herunder: De kan åbnes og redigeres med et OpenOffice-program, f.eks. NeoOffice (Mac), AbiWord (Mac og Windows) og KWord (Unix). De kan også importeres i Google Docs, Googles webbaserede tekstbehandlingsprogram, der er inkluderet i Google Drive. ODT-filer kan også åbnes i Microsoft Word og gemmes som DOCX-filer.

NOTAT: Apache OpenOffice var tidligere kendt under navnet OpenOffice.org.

Programmer, der åbnes ODT Filer
Windows
Apache OpenOffice
AbiSource AbiWord
IBM Lotus Notes
Google Drive
LibreOffice
Corel WordPerfect
Calibre
Microsoft Word
Microsoft WordPad
Calligra Suite
Linux
Apache OpenOffice
AbiSource AbiWord
Google Drive
LibreOffice
Calibre
Calligra Suite
Macintosh
Apache OpenOffice
Microsoft Word for Mac
Google Drive
Apple TextEdit
Planamesa NeoOffice
LibreOffice
Calibre
Calligra Suite
iOS
BML Solutions OOReader
OpenDocument Reader
WEB
Google Drive viewer

Filtype2Origin Dialog Theme File

Udvikler OriginLab
Kategori Settings Files
Format N/A

.ODT option nummer 2

En ODT-fil er en temafil, der anvendes af Origin, et program til dataanalyse og grafisk opstilling, som anvendes af forskellige forskere og ingeniører. Den indeholder indstillinger i XML-format, som tilpasser udseendet af et eller flere dialogvinduer, der vises i Origin.

Flere oplysninger

ODT-temafiler er ikke beregnet til at blive åbnet af en bruger. I stedet gemmer filen indstillinger, som Origin refererer til for at udgøre udseendet af dialogvinduer i softwaren.

BEMÆRK: ODT-filer ligger typisk i mappen "Dialog" i C:\Program Files\OriginLab\Origin<version>\Themes installationen.

Programmer, der åbnes ODT Filer

Filtype3OOMMF Data Table File

Udvikler National Institute of Standards and Technology
Kategori Data Files
Format Text

.ODT option nummer 3

En ODT-fil indeholder data i ASCII-tekst og er oprettet af OOMMF (Object Oriented Micromagnetic Framework), som er et projekt udviklet af National Institute of Standards and Technology (NIST). Den indeholder kommentarer og mikromagnetiske data organiseret i tabeller, hvor hver ikke-datalinje begynder med #.

Flere oplysninger

Du kan åbne ODT-filer i OOMMF, som viser dataene i tabellerne. Du kan også bruge en teksteditor til at åbne og redigere filen, da den er gemt i almindelig tekst.

Programmer, der åbnes ODT Filer

Om ODT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.odt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype OOMMF Data Table File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.