Vigtigste : Filudvidelser : .dps Fil

.dps Filudvidelse

Filtype1DivX Player 2 Skin File

Udvikler DivX
Kategori Settings Files
Format Zip

Hvad er DPS fil?

Fil, der anvendes af DivX Player version 2, et videoafspillerprogram; indeholder skin-billedfiler i et komprimeret .ZIP-filformat; indeholder en .XML fil ved navn skin.divl, der beskriver skin-billederne for knapper, logo, hovedvisning, kompaktvisning, skrifttype, politik for størrelsesændring, afspilningsområde; bruges til at tilpasse DivX Player's udseende.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Åbn ikke DPS-filer, der ikke er tillid til. De er kendt for at indeholde virus, der aktiveres under installationen.

Programmer, der åbnes DPS Filer
Macintosh
DivX 7 for Mac

Filtype2Kingsoft Presentation File

Udvikler Kingsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.DPS option nummer 2

En DPS-fil er en præsentation, der er oprettet af Kingsoft Presentation, et program til oprettelse af diasshow, der er inkluderet i WPS Office-pakken. Den indeholder en samling af dias, som ofte omfatter et titeldias efterfulgt af indholdsdias, der kan indeholde tekst, billeder, video, lyd og figurer. DPS-filer bruges almindeligvis til at skabe præsentationer til forretningsmæssige eller uddannelsesmæssige formål, f.eks. kvartalsrapporter eller seminarer.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .dps-fil i Kingsoft WPS Presentation 2016

DPS-fil åben i Kingsoft WPS Presentation 2016

DPS-filen er det native præsentationsformat, der er tilknyttet programmet Presentation. Den kan dog konverteres til de mere populære .PPT og .PPTX filer, der understøttes af Microsoft PowerPoint og andre præsentationsprogrammer.

Den WPS Office-pakke ligner Microsoft Office-pakken, men er tilgængelig gratis. WPS Office tilbyder tre programmer:

  • Writer - Tekstbehandlingsprogram svarende til Microsoft Word.
  • Spreadsheets - Regnearksprogram svarende til Microsoft Excel.
  • Presentation - Præsentationsprogram svarende til PowerPoint.

Presentation giver dig mulighed for at oprette en præsentation fra bunden eller ud fra en af de mange .DPT-skabeloner. Du kan designe et dias ved at anvende temaer, vælge skrifttyper og farver og indsætte billeder, video, lyd, diagrammer, tabeller, ligninger og figurer. Du kan også tilføje overgange, lave talernoter og øve diastimings til præsentationsformål.

Programmer, der åbnes DPS Filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Presentation
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Om DPS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dps er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Kingsoft Presentation File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.