Vigtigste : Filudvidelser : .dm Fil

.dm Filudvidelse

Filtype1DRM Delivery Message

Udvikler Sony Ericsson
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er DM fil?

Fil (ofte lyd), der er kodet med DRM (Digital Rights Management) kopibeskyttelse; bruges af nogle mobiltelefoner til ringetoner og andre medieklip, men kan også bruges til digitalt signerede mobilapplikationer; kan kun åbnes ved hjælp af en autoriseret mobiltelefon.

Flere oplysninger

Normalt installeres DM-filer i baggrunden ved hjælp af en download- og installationstjeneste til mobiltelefoner, f.eks. online Nokia Ovi Store. Nogle gange downloader brugerne dog DM-filer manuelt og gemmer dem på skrivebordet. En bruger kan f.eks. gemme en Nokia Ovi Store .SIS eller .SISX programfil som en .SIS.DM eller .SISX.DM fil.

DM-filer kan også oprettes med DRM Packager Tool til Sony Ericsson-telefoner.

Programmer, der åbnes DM Filer

Filtype2LG Encrypted Gallery File

Udvikler LG
Kategori Encoded Files
Format N/A

.DM option nummer 2

En DM-fil er en krypteret fil, der oprettes af Gallery-appen, der følger med udvalgte LG-mobiltelefoner, f.eks. G4 og G5. Den indeholder en video eller et billede, som er blevet krypteret af brugeren for at forhindre, at indholdet kan ses af andre brugere. DM-filer kan kun ses ved hjælp af Gallery-appen, der følger med telefonen, og det korrekte pinkode eller fingeraftryk.

Flere oplysninger

LG-brugere kan oprette DM-filer, når de åbner et billede eller en video, f.eks. en .JPG, .GIF eller .MOV-fil, i Galleri-appen. Mens brugeren ser billedet, kan han eller hun trykke på "Lås" i menuen øverst til højre og indstille en pinkode for at beskytte filen.

Programmer, der åbnes DM Filer
Android
LG Gallery app

Om DM Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.dm er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype LG Encrypted Gallery File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.