Vigtigste : Filudvidelser : .rep Fil

.rep Filudvidelse

Filtype1Grand Theft Auto Replay File

Udvikler Rockstar Games
Kategori Game Files
Format Binary

Hvad er REP fil?

En REP-fil er en replay-fil, der er oprettet af Grand Theft Auto (GTA), et open world bilspil og kampagnespil. Den indeholder en række frames eller scener, som registrerer oplysninger om spillet på et bestemt tidspunkt, herunder skuespillere, vejrforhold, fodgængere og køretøjspositioner. REP-filer bruges til at dele og gennemgå gameplay-oplevelser.

Flere oplysninger

REP-filer indeholder ikke egentlige videodata. De indeholder kun optagede rammedata, som kan afspilles igen i GTA.

NOTAT: REP-filer bruges af forskellige udgaver af GTA-serien, herunder GTA 3, GTA: Vice City (VC), GTA: San Andreas (SA) og andre.

Programmer, der åbnes REP Filer

Filtype2StarCraft Replay File

Udvikler Blizzard Entertainment
Kategori Game Files
Format Binary

.REP option nummer 2

Fil oprettet af StarCraft, et realtidsstrategispil, hvor spillerne opretter baser og styrer enheder i det ydre rum; indeholder en optagelse af alle begivenheder under et kortopgør med en enkelt spiller eller flere spillere; bruges til at gennemgå og dele spiloplevelser.

Flere oplysninger

REP-filer indeholder ikke egentlige videodata. De indeholder kun handlings- og sekvensdata, som kan afspilles igen i StarCraft. REP-filer ligger i mappen Starcraft\Maps\Replay. De kan afspilles i StarCraft.

BEMÆRK: StarCraft 2 gemmer replay-filer med udvidelsen .SC2REPLAY.

Programmer, der åbnes REP Filer
Macintosh
SC Replay

Filtype3X-Plane Replay File

Udvikler Laminar Research
Kategori Data Files
Format Binary

.REP option nummer 3

Replay-fil oprettet af X-Plane, en professionel flysimulator; indeholder en optagelse af en tidligere flyvning, som omfatter flyet og flyveforhold som f.eks. vejret og flystyring.

Flere oplysninger

REP-filen bruges af X-Plane til at gennemgå din flyvning. Den indeholder ikke videodata, men derimod rammedata, som kan afspilles igen i X-Plane.

For at oprette en REP-fil skal du vælge File → Save Replay og for at indlæse en REP-fil skal du vælge File → Load Replay.

Programmer, der åbnes REP Filer
Windows
X-Plane
Linux
X-Plane
Macintosh
X-Plane

Om REP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rep er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype X-Plane Replay File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.