Vigtigste : Filudvidelser : .rst Fil

.rst Filudvidelse

Filtype1reStructuredText File

Udvikler N/A
Kategori Text Files
Format Text

Hvad er RST fil?

Tekstfil, der indeholder kode skrevet i reStructuredText-markeringssproget; kan anvende grundlæggende stilarter og formatering til tekstdokumenter; bruges til in-line programdokumentation (primært til Python) og til at oprette selvstændige dokumenter og enkle websider.

Programmer, der åbnes RST Filer
Windows
gVim
Linux
Vim
RSTTool
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple TextEdit

Filtype2IDRISI Raster Image

Udvikler Clark Labs
Kategori GIS Files
Format Binary

.RST option nummer 2

GIS-billede oprettet af IDRISI Taiga, et GIS-billedprogram; gemmer et raster-billede, der almindeligvis repræsenterer det geografiske terræn, der er optaget på et luftfoto via telemålingsteknikker; bruges i processen med at analysere og visualisere geografiske data.

Flere oplysninger

RST-filer gemmes med en ledsagende .RDC-fil, der beskriver billedets indhold. De kan også indeholde en .SMP farvetabelfil og en .REF geografisk referencefil.

IDRISI-rasterbilleder brugte tidligere filtypenavnet ".img". Clark Labs ændrede imidlertid udvidelsen, så filtypen ikke kunne forveksles med andre filtyper, der bruger udvidelsen ".img".

NOTAT: Clark Labs omdøbte IDRISI til TerrSet.

Programmer, der åbnes RST Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
Golden Software Voxler
ERDAS IMAGINE
PCI Geomatics Geomatica
Clark Labs TerrSet
Clark Labs Land Change Modeler
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Om RST Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.rst er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype IDRISI Raster Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.