Vigtigste : Filudvidelser : .smp Fil

.smp Filudvidelse

Filtype1ScrapeMap File

Udvikler skyLyn Applications
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er SMP fil?

En SMP-fil indeholder en ScrapeMap oprettet af skyLyn Applications ScrapeMate, et program, der bruges til at skrabe information fra websteder og organisere det i en database eller et regneark. Det lagrer oplysninger om de data, der er målrettet, og hvordan dataene skal organiseres og gemmes, efter at det er skrabet.

Flere oplysninger

Du kan åbne en ScrapeMap SMP-fil i ScrapeMate ved hjælp af ScrapeMap Explorer-ruden. Klik på ikonet "Åbn scrapeMap" og navigere til placeringen af SMP filen.

Du kan oprette en ScrapeMap i ScrapeMate ved hjælp af ScrapeMap Explorer-ruden. Først vælger du hjemmesiden til at skrabe, filtrere og sortere de data, du vil målrette mod, klikke på "Create ScrapeMap" -ikonet og vælg filens gemmeplacering. ScrapeMap gemmes som en SMP-fil.

Du bliver også bedt om at vælge outputformatet for de data, der er skrabet fra hjemmesiden. Du kan vælge at eksportere dataene til "Excel" ( .XLSX file), "CSV" ( .CSV file) eller "SQL" ( .SQL file).

Programmer, der åbnes SMP Filer

Filtype2SmilePlant Project Data File

Udvikler Stellar Solutions
Kategori Data Files
Format N/A

.SMP option nummer 2

En SMP-fil er en datafil oprettet af SmilePlant, et computeriseret vedligeholdelsesstyringssystem (CMMS), der hjælper planteadministratorer med tilsyn, ledelse og vedligeholdelse. Det lagrer information om anlæg, medarbejdere og produktions- og lagerområder. SMP-filer gemmes som et af et sæt filer i projektmappen SmilePlant.

Flere oplysninger

SmilePlant er blevet afbrudt og opretholdes ikke længere.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
Stellar Solutions SmilePlant

Filtype3SmartMusic Performance File

Udvikler MakeMusic
Kategori Audio Files
Format N/A

.SMP option nummer 3

Musikfil, der bruges af SmartMusic, en musikpraksisansøgning til band, orkester og stemme; sparer et akkompagnement, som kan bruges til at praktisere soloer og andre musikalske dele; indeholder noteroplysningerne og kan bruges til vurdering; erstattet af .SMPX i Finale 2014.

Flere oplysninger

BEMÆRK: SMP-filer kan eksporteres fra Finale musikalske notationssoftware.

Programmer, der åbnes SMP Filer

Filtype4IDRISI Palette File

Udvikler Clark Labs
Kategori GIS Files
Format N/A

.SMP option nummer 4

Farvepalettefil oprettet af IDRISI Taiga, et program der bruges til GIS-billedbehandling; gemmer farveinformation til et rasterbillede gemt i en .RST fil; fungerer som en legende for de farver, der vises, når billedet visualiseres.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
GDAL
Clark Labs TerrSet
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Filtype5SampleVision Audio Sample Format

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SMP option nummer 5

Mono, 16-bit lydformat, der understøtter sløjfepunkter; oprindeligt brugt af Turtle Beach SampleVision i midten af 1990'erne.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
Adobe Audition
MAGIX Sound Forge Pro
OpenMPT
FMJ-Software Awave Studio
Macintosh
Adobe Audition

Filtype6Xionics SMP Image

Udvikler Xionics Document Technologies
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SMP option nummer 6

Billede brugt af Xionics Document Technologies software; gemmer en monokrom (sort og hvid) 1-bit raster grafik; kan stadig ses og konverteres med et par programmer, selvom filformatet er sjældent.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
XnViewMP
Cheewoo Engineering VaryView
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Filtype7PhotoImpact Gallery File

Udvikler Ulead
Kategori Data Files
Format N/A

.SMP option nummer 7

En SMP-fil er en galleriefil oprettet af Ulead PhotoImpact (nu Corel PhotoImpact), et program, der bruges til at redigere fotos og digital kunst. Den indeholder et galleri, som kan omfatte billeder, objekter, billedforbedringer eller tekst / animationseffekter. SMP-filer omfatter også galleriegenskaber såsom antallet af fanegrupper, antal miniaturer og størrelse på filen.

Flere oplysninger

Gallerier giver dig mulighed for at gemme forskellige effekter, forbedringer eller billeder og derefter anvende dem på dine billeder. SMP-filen oprettes, når du vælger Opret fra Galleristyreren i "EasyPalette", navngiv filen, vælg den gemte placering og klik på OK. Du kan også oprette en SMP-fil ved at vælge Eksporter. Du kan indlæse en SMP Gallery-fil ved at vælge Load ... i Gallery Manager.

Programmer, der åbnes SMP Filer

Om SMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.smp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PhotoImpact Gallery File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.