Vigtigste : Filudvidelser : .smp Fil

.smp Filudvidelse

Filtype1ScrapeMap File

Udvikler skyLyn Applications
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er SMP fil?

En SMP-fil indeholder et ScrapeMap oprettet af skyLyn Applications ScrapeMate, et program, der bruges til at skrabe oplysninger fra websteder og organisere dem i en database eller et regneark. Den gemmer oplysninger om de data, der er målet, og hvordan dataene skal organiseres og gemmes, efter at de er skrabet.

Flere oplysninger

Du kan åbne en ScrapeMap SMP-fil i ScrapeMate ved hjælp af ScrapeMap Explorer-ruden. Klik på mappeikonet "Open ScrapeMap", og naviger til SMP-filens placering.

Du kan oprette et ScrapeMap i ScrapeMate ved hjælp af ScrapeMap Explorer-ruden. Først vælger du det websted, du vil scrape, filtrerer og sorterer de data, du vil målrette, klikker på ikonet "Create ScrapeMap" og vælger filens gemte placering. ScrapeMap'et gemmes som en SMP-fil.

Du vil også blive bedt om at vælge outputformatet for de data, der er skrabet fra webstedet. You can choose to export the data to "Excel" (.XLSX file), "CSV" (.CSV file), or "SQL" (.SQL file).

Programmer, der åbnes SMP Filer

Filtype2SmilePlant Project Data File

Udvikler Stellar Solutions
Kategori Data Files
Format N/A

.SMP option nummer 2

En SMP-fil er en datafil, der er oprettet af SmilePlant, et computerstyret vedligeholdelsesstyringssystem (CMMS), der hjælper anlægsadministratorer med overvågning, styring og vedligeholdelse. Den gemmer oplysninger om anlægsudstyr, medarbejdere og produktions- og lagerområder. SMP-filer gemmes som en af et sæt filer i SmilePlant-projektmappen.

Flere oplysninger

SmilePlant er blevet afviklet og vedligeholdes ikke længere.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
Stellar Solutions SmilePlant

Filtype3SmartMusic Performance File

Udvikler MakeMusic
Kategori Audio Files
Format N/A

.SMP option nummer 3

Musikfil, der bruges af SmartMusic, et program til musikøvelse for band, orkester og sang; gemmer et akkompagnement, der kan bruges til at øve soloer og andre musikalske dele; indeholder oplysninger om noderne og kan bruges til vurdering; erstattet af .SMPX i Finale 2014.

Flere oplysninger

BEMÆRK: SMP-filer kan eksporteres fra Finale musikalsk notationssoftware.

Programmer, der åbnes SMP Filer

Filtype4IDRISI Palette File

Udvikler Clark Labs
Kategori GIS Files
Format N/A

.SMP option nummer 4

Farvepaletfil oprettet af IDRISI Taiga, et program, der bruges til GIS-billeddannelse; gemmer farveoplysninger for et rasterbillede, der er gemt i en .RST-fil; fungerer som en legende for de farver, der vises, når billedet visualiseres.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
GDAL
Clark Labs TerrSet
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Filtype5SampleVision Audio Sample Format

Udvikler N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SMP option nummer 5

Mono, 16-bit lydformat, der understøtter loop points; oprindeligt brugt af Turtle Beach SampleVision i midten af 1990'erne.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
Adobe Audition
MAGIX Sound Forge Pro
OpenMPT
FMJ-Software Awave Studio
Macintosh
Adobe Audition

Filtype6Xionics SMP Image

Udvikler Xionics Document Technologies
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SMP option nummer 6

Billede, der anvendes af Xionics Document Technologies-software; lagrer en monokrom (sort/hvid) 1-bit rastergrafik; kan stadig ses og konverteres med nogle få programmer, selv om filformatet er sjældent.

Programmer, der åbnes SMP Filer
Windows
XnViewMP
Cheewoo Engineering VaryView
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Filtype7PhotoImpact Gallery File

Udvikler Ulead
Kategori Data Files
Format N/A

.SMP option nummer 7

En SMP-fil er en gallerifil, der er oprettet af Ulead PhotoImpact (nu Corel PhotoImpact), et program, der bruges til at redigere fotos og digital kunst. Den indeholder et galleri, som kan indeholde billeder, objekter, billedforbedringer eller tekst/animationseffekter. SMP-filer indeholder også galleri-egenskaber som f.eks. antallet af fanegrupper, antallet af miniaturebilleder og filens størrelse.

Flere oplysninger

Gallerier giver dig mulighed for at gemme forskellige effekter, forbedringer eller billeder og derefter anvende dem på dit kunstværk. SMP-filen oprettes, når du vælger Create fra Gallery Manager i "EasyPalette", navngiver filen, vælger gemmerplacering og klikker på OK. Du kan også oprette en SMP-fil ved at vælge Export. Du kan indlæse en SMP-galleri-fil ved at vælge Lad... i Gallery Manager.

Programmer, der åbnes SMP Filer

Om SMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.smp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype PhotoImpact Gallery File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.