Vigtigste : Filudvidelser : .sbc Fil

.sbc Filudvidelse

Filtype1Space Engineers Data File

Udvikler Keen Software House
Kategori Data Files
Format XML

Hvad er SBC fil?

En SBC-fil er en datafil oprettet af Space Engineers, et sandbox spil, der bruges til at konstruere og konstruere rumskibe til at udforske og overleve rum og planeter. Det kan indeholde forskellige typer data, som f.eks. Oplysninger om blueprint for skibe, stationer eller rovers, en beskrivelse af verdener eller lyddefinitioner. SBC-filer gemmes i XML-format.

Flere oplysninger

Hvis SBC indeholder oplysninger om planen, omfatter den placeringen af blokke og kapaciteter på skibet, stationen, roveren eller anden konstruktion. Hvis SBC indeholder lyddefinitioner, omfatter den placeringen af en eller flere lydfiler, der spilles under gameplay, lydstyrkeniveauer, hvis det sløjfer og andre oplysninger.

SBC-filer, der indeholder beskrivelser af verdener, gemmes i følgende katalog med flere andre filer:

C: \ Brugere \ [Bruger] \ AppData \ Roaming \ SpaceEngineers \ Gemmer \ [Steam ID] \

Du kan åbne og ændre en SBC fil ved hjælp af en almindelig tekst editor eller XML editor. Du skal muligvis omdøbe udvidelsen ".sbc" til ".xml" for at åbne filen i en almindelig tekst eller XML-editor.

Programmer, der åbnes SBC Filer
Windows
Any XML editor
Keen Software House Space Engineers
Linux
Any XML editor
Macintosh
Any XML editor

Filtype2Office Accounting Company Shortcut File

Udvikler Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

.SBC option nummer 2

Firmafilgenvej gemt af Microsoft Office Accounting, et online bankingprogram; gemmer en genvej, der peger på placeringen af .SBD regnskabsdatafilen; almindeligt gemt i en delt mappe, så flere brugere kan få adgang til regnskabsoplysninger fra forskellige computere.

Flere oplysninger

BEMÆRK: Microsoft ophørte distributionen af Office Accounting i 2009.

Programmer, der åbnes SBC Filer
Windows
Microsoft Office Accounting

Om SBC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sbc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Office Accounting Company Shortcut File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.