Vigtigste : Filudvidelser : .smpd Fil

.smpd Filudvidelse

FiltypeSc2gears Mouse Print Data File

Udvikler András Belicza
Kategori Game Files
Format Binary

.SMPD option nummer

Filen er oprettet af Sc2gears, et program der bruges til at analysere .SC2REPLAY replay filer oprettet fra real-time strategispil StarCraft 2; indeholder musebevegelsesdata registreret i realtid under et spil; bruges til udskrivning af en musebevægelsesgraf og til beregning af musebevægelsesstatistik i Sc2gears.

Flere oplysninger

SMPD-filer kan gemmes enten i komprimeret eller ukomprimeret format.

BEMÆRK: Sc2gears kan køre i baggrunden og opdage, når et StarCraft II-spil er startet og stoppet (kun i Windows ). Derfor kan det spore musebevægelser for den nøjagtige varighed af et spil og automatisk generere en SMPD-fil, når spillet er færdigt. For at aktivere denne funktion skal du vælge Indstillinger → Diverse indstillinger ... i programmenuen, vælg fanen "Mus udskrive" og derefter markere indstillingen "Gem museprints af alle spil" (bemærk at du også skal have APM Alert aktiveret for det til at fungere).

Du kan oprette en musoptagelse manuelt i Sc2gears '"Mus printoptager" vindue ved at trykke på knappen Start optagelse. Tryk på stopoptagelsesknappen for at afslutte optagelsen.

Programmer, der åbnes SMPD Filer
Linux
Sc2gears

Om SMPD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.smpd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Sc2gears Mouse Print Data File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.