Vigtigste : Filudvidelser : .acrobatsecuritysettings Fil

.acrobatsecuritysettings Filudvidelse

FiltypeAdobe Acrobat Security Settings File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

.ACROBATSECURITYSETTINGS option nummer

Fil oprettet af Adobe Acrobat, et program, der bruges til at oprette og se .PDF-filer; indeholder sikkerhedsegenskaber, der bruges til at oprette PDF-filer, f.eks. adgangsbegrænsninger; skal være digitalt signeret for at verificere identiteten af den, der har udstedt sikkerhedsindstillingerne.

Flere oplysninger

ACROBATSECURITYSETTINGS-filer bruges til at konfigurere flere maskiner med de samme sikkerhedsindstillinger. Desuden hjælper de med at vedligeholde sikkerhedsindstillingerne ved opgraderinger af Adobe Acrobat-versioner. De kan importeres og eksporteres via Adobe Acrobat.

ACROBATSECURITYSETTINGS-filer har fordele i forhold til .FDF-filer, fordi de samler alle sikkerhedsindstillinger i én fil i stedet for på tværs af mange FDF-filer, de kan signeres digitalt og krypteres af sikkerhedshensyn, og de kan distribueres sikkert på tværs af en arbejdsgruppe eller en virksomhed af computere.

Programmer, der åbnes ACROBATSECURITYSETTINGS Filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Om ACROBATSECURITYSETTINGS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.acrobatsecuritysettings er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Acrobat Security Settings File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.