Vigtigste : Filudvidelser : .afzplug Fil

.afzplug Filudvidelse

FiltypeAfterShot Pro Plugin Archive

Udvikler Corel
Kategori Plugin Files
Format N/A

.AFZPLUG option nummer

En AFZPLUG-fil er et plugin-arkiv, der anvendes af Corel AfterShot Pro, et professionelt billedredigeringsprogram. Den indeholder indhold, der udvider funktionaliteten i AfterShot-programmet, f.eks. farveeffekter, tekstindsættelse, kanalblanding og geotagging-funktioner.

Flere oplysninger

Du kan finde og installere plugins med AfterShot Pro's Plugin Manager. Plugins er tilgængelige gratis eller kan købes. Du skal blot dobbeltklikke på AFZPLUG-filen for at installere plugin'et. Du skal genstarte AfterShot Pro-programmet for at afslutte installationen.

BEMÆRK: .BZPLUG-filen erstattede AFZPLUG-filen på Windows og OS X, men "afzplug"-udvidelsen bruges stadig på Linux og alle AfterShot Pro-versioner 2.4 og tidligere.

Programmer, der åbnes AFZPLUG Filer
Windows
Corel AfterShot Pro
Linux
Corel AfterShot Pro
Macintosh
Corel AfterShot Pro

Om AFZPLUG Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.afzplug er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype AfterShot Pro Plugin Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.