Software : Corel : Corel AfterShot Pro

Corel AfterShot Pro

Udgave
(fra og med 2018-03-21)
3
Perrons
Licens Commercial
Kategori Graphics

Software Review

Hovedfunktioner

  • Supports popular RAW formats such as CR2, ARW, and DNG
  • Provides a variety of professional editing tools
  • Allows installation of plugins for more functionality
  • Enables thousands of images to be batch processed

Corel AfterShot Pro er et fotoeditorprogram på tværs af platforme baseret på Bibble, som Corel købte og omdannede til AfterShot Pro. Det giver understøttelse af populære billedformater, et simpelt fotohåndteringslayout og en række redigeringsværktøjer.

Programmet understøtter flere populære billed- og camera raw-formater, herunder JPEG, CR2, ARW, 3FR, DNG og NEF. AfterShot Pro giver dig en række værktøjer af professionel kvalitet til redigering af dine billeder. Du kan udføre objektivkorrektioner, fjerne pletter, beskytte og promovere dine fotos med vandmærker og gendanne højdepunkter i dine fotos for at genvinde flere detaljer og toner. Hvis programmet mangler en funktion, giver AfterShot Pro dig mulighed for at udvide funktionaliteten ved hjælp af plugins. Du kan søge efter og installere gratis eller til køb plugins, der deles i AfterShot-fællesskabet. Du kan også oprette dit eget plugin og dele det med fællesskabet.

Editoren giver mulighed for batchbehandling med kontroller og forudindstillinger, der gør det muligt hurtigt at redigere tusindvis af fotos. Når du er færdig med redigeringen, kan du eksportere det til flere formater, herunder TIFF, hvor du kan eksportere det direkte til Adobe Photoshop. Hvad angår AfterShot Pro's brugervenlighed, behøver du ikke at bekymre dig om at blive overvældet af dens brugerflade. Programmet har et simpelt layout til at administrere dine billeder, hvor du kan organisere og se dine billeder på ét sted uden at skulle importere dine billeder, da det giver en mappevisning til at navigere til placeringen af dine billeder.

AfterShot Pro er designet til afslappede og professionelle fotografer til redigering af deres billeder. Det giver understøttelse af flere populære billedformater og nogle gode redigeringsværktøjer. Programmet er mest attraktivt for de brugere, der leder efter et alternativ til Adobe Lightroom og dets cloud-abonnementsplatform, da det er tilgængeligt som et engangskøb og kan prale af en arbejdsgangspræstation, der er op til 4 gange hurtigere end Lightroom. Det er også en af de eneste professionelle fotoredigeringsprogrammer, der er udviklet som en native applikation til Linux-brugere. Corel AfterShot Pro er et kvalitetsbilledredigeringsprogram, der vil appellere til både afslappede og professionelle brugere med sin brugervenlige grænseflade og understøttelse af RAW-formater og redigeringsværktøjer.

▶ Primær filudvidelse

.jpeg – JPEG Image

▶ Andre filudvidelser brugt Corel AfterShot Pro 3

Understøttede filtyper
.3FR Hasselblad 3F RAW Image
.ARW Sony Digital Camera Image
.AFZPLUG AfterShot Pro Plugin Archive
.ERF Epson RAW File
.CR2 Canon Raw Image File
.CRW Canon Raw CIFF Image File
.DNG Digital Negative Image File
.DCR Kodak RAW Image File
.K25 Kodak K25 Image
.KDC Kodak Photo-Enhancer File
.JPG JPEG Image
.MOS Leaf Camera RAW File
.MEF Mamiya RAW Image
.ORF Olympus RAW File
.NEF Nikon Electronic Format RAW Image
.NRW Nikon Raw Image File
.SRF Sony RAW Image
.SR2 Sony RAW Image
.X3F SIGMA X3F Camera RAW File
Yderligere relaterede filformater