Vigtigste : Filudvidelser : .x3f Fil

.x3f Filudvidelse

FiltypeSIGMA X3F Camera RAW File

Udvikler SIGMA
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

.X3F option nummer

En X3F-fil er en RAW-fil gemt i SIGMA's X3F-format, et digitalt fotoformat i den høje ende af skalaen, også kendt som Foveon X3-formatet eller "FOVb". Det gemmer data for et enkelt billede, der er optaget med et digitalkamera. X3F-filer understøtter billeddata, miniaturebilleder, preview-billeder og tekstinformationer.

Flere oplysninger

SIGMA er en udvikler af avancerede digitale kameraer. X3F-formatet understøttes af flere SIGMA-kameraer, der bruger Foveon X3-sensoren, herunder SD-serien af spejlreflekskameraer og DP-serien af kompaktkameraer.

X3F-filer kan åbnes af flere programmer, som omfatter SIGMA Photo Pro, Corel PaintShop Pro og CyberLink PhotoDirector. Adobe Photoshop kan også åbne X3F-filer, men understøtter muligvis ikke X3F-filer, der er oprettet af nyere modeller af SIGMA-kameraer, f.eks. kameraerne i dp Quattro-serien.

Programmer, der åbnes X3F Filer
Windows
CyberLink PowerDVD
Corel PaintShop Pro
Adobe Photoshop
Corel AfterShot Pro
CyberLink PhotoDirector
Google Picasa
EZ Freeware Free Opener
CyberLink Media Suite
Linux
Corel AfterShot Pro
Macintosh
Adobe Photoshop
Corel AfterShot Pro
CyberLink PhotoDirector
Google Picasa
SIGMA Photo Pro

Om X3F Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.x3f er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SIGMA X3F Camera RAW File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.