Vigtigste : Filudvidelser : .srf Fil

.srf Filudvidelse

Filtype1Samsung Smart TV Recording File

Udvikler Samsung
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hvad er SRF fil?

En SRF-fil er en videooptagelsesfil, der er oprettet ved at vælge Samsung Smart TV. Den indeholder indhold, som f.eks. Et tv-program eller en film, der er optaget på tv'et. SRF-filer krypteres og kan kun åbnes af Samsung Smart TV, der skabte dem.

Flere oplysninger

Samsung Smart TV'er bruges af nogle brugere som personlige videobåndoptagere (PVR'er) til optagelse af digital video på et USB-flashdrev. Tv'erne krypterer SRF-filer på grund af problemer med digital rettigheder (DRM) for at beskytte mod ulovlig deling af indspillet indhold fra tv'et.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
No known program
Linux
No known program
Macintosh
No known program

Filtype2Server Response File

Udvikler Microsoft
Kategori Web Files
Format N/A

.SRF option nummer 2

Fil, der bruges af Visual Studio .NET applikationer og behandles af ATL Server-motoren; kan indeholde både statiske HTML og script tags, der producerer dynamisk genereret indhold, når siden er indlæst.

Flere oplysninger

Filen "login.srf" bruges almindeligvis af sikre websteder. Den behandler brugerens brugernavn og adgangskode, sender en cookie, der identificerer brugeren tilbage til browseren og omdirigerer brugeren til den sikre side.

En SRF-side kan også kaldes en "stencil", da den kan indeholde tags, der kan behandles af CHtmlStencil.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Filtype3Sony RAW Image

Udvikler Sony
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

.SRF option nummer 3

Rå billedformat gemt af Sony digitale kameraer som DSC-F828; lagrer billeddata i et ukomprimeret format, nøjagtigt som det blev taget af kameraets sensor; indstillinger som farvetemperatur og eksponering kan redigeres, når billedet er gemt på en computer.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
CyberLink PowerDVD
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Corel AfterShot Pro
CyberLink PhotoDirector
CyberLink PowerDirector
Google Picasa
CorelDRAW Graphics Suite
Pholix PhotoPhilia
CyberLink Media Suite
Linux
Corel AfterShot Pro
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019
MacPhun ColorStrokes
Corel AfterShot Pro
CyberLink PhotoDirector
Apple Photos
Google Picasa
CorelDRAW Graphics Suite

Filtype4LightWave Surface File

Udvikler NewTek
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.SRF option nummer 4

3D udseende fil oprettet af LightWave 3D, et modellerings- og rendering program; gemmer de indstillinger, der er valgt i Surface Editor-vinduet, som bruges til at angive overfladen af et 3D-objekt bruges til at gemme og genbruge forudindstillinger.

Flere oplysninger

Overfladefiler gemmer oplysninger som farve, skygge, lysstyrke, specularitet, glans og gennemsigtighed.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
NewTek LightWave 3D
Macintosh
NewTek LightWave 3D

Filtype5Surfer Project File

Udvikler Golden Software
Kategori Data Files
Format Binary

.SRF option nummer 5

Projektfil, der er oprettet af Surfer, et konturerings-, gridding- og 3D-overfladekortprogram lagrer de data, der bruges til at generere en visualisering såvel som selve visualiseringen; bruges af forskere og ingeniører til at skabe visualer til analyse, offentliggørelse og præsentation.

Flere oplysninger

BEMÆRK: SRF-filer er fremadkompatible blandt versioner, men ikke kompatible bagud.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
Golden Software Surfer

Filtype6Smaart Spectrum File

Udvikler Rational Acoustics
Kategori Data Files
Format N/A

.SRF option nummer 6

En SRF-fil er en datafil oprettet af Rational Acoustics Smaart, et program, der anvendes af lydteknikere og ingeniører til at måle og analysere akustik i et miljø. Den indeholder et statisk "snapshot" af levende spektrummålinger, som består af et målesignal (output fra en enhed) og et indgangssignal, der bruges til reference. SRF-filer gemmer også spektrumindstillinger, f.eks. Grafens frekvensskala, spektroskopiens skærehøjde og RTA-skærmindstillinger.

Flere oplysninger

SRF-fil åbner i Rational Acoustics Smaart v8

Spektrummålinger giver brugerne mulighed for at analysere en eller flere indgangskanaler. Målingerne vises som en graf i realtid. Disse grafer kan fanges ved at vælge Capture eller Capture All i datafeltet i "Spectrum" -visningen. Gemte spektrummålinger gemmes i SRF-filen.

Som standard placeres SRF-filer i følgende mappe:

Dokumenter \ Smaart v8 \ Traces \ Spectrum \ Session Data

Du kan flytte dem fra denne placering. De spektrummålinger, der er gemt i de SRF-filer, der flyttes, vises ikke længere i Smaart.

Rational Acoustics Smaart gør det muligt for lydteknikere at analysere lydsystemer og diagnosticere problemer. Den bruges i en række forskellige steder, såsom stadioner, koncertsale og kirker. Programmets navn er et akronym, som står for Systemmåling Acoustic Analysis Real-Time Tool (SMAART).

BEMÆRK: SRF-filer blev introduceret med version 8 af Smaart og erstattet REF-filer, der blev brugt af tidligere versioner af Smaart.

Programmer, der åbnes SRF Filer

Filtype7Steinberg Resource File

Udvikler Steinberg Media Technologies
Kategori Settings Files
Format Binary

.SRF option nummer 7

Hudfil, der bruges af Steinberg Cubase, et multi-track optagelsesprogram; gemmer et arkiv med bitmap-billeder samt placeringen af bitmapsne på Cubase-brugergrænsefladen; bruges til at ændre udseendet af både applikationen og tilhørende plug-ins.

Flere oplysninger

Til Windows-installationer gemmes SRF-filer typisk i skindmappen i Cubase-programinstallationsmappen. For Mac OS X findes de almindeligt i mappen Indhold / Ressourcer i programbundtet. SRF-filer gemmes i et proprietært format og har ofte navnet skin.srf.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Om SRF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.srf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Steinberg Resource File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.