Vigtigste : Filudvidelser : .srf Fil

.srf Filudvidelse

Filtype1Samsung Smart TV Recording File

Udvikler Samsung
Kategori Encoded Files
Format N/A

Hvad er SRF fil?

En SRF-fil er en videooptagelsesfil, der oprettes af udvalgte Samsung Smart TV'er. Den indeholder indhold, f.eks. et tv-program eller en film, der er optaget på tv'et. SRF-filer er krypterede og kan kun åbnes af det Samsung Smart TV, der har oprettet dem.

Flere oplysninger

Samsung Smart TV'er bruges af nogle brugere som personlige videooptagere (PVR'er) til at optage digital video til et USB-flashdrev. Tv'et krypterer SRF-filer på grund af problemer med digital rettighedsstyring (DRM) for at beskytte mod ulovlig deling af optaget indhold fra tv'et.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
No known program
Linux
No known program
Macintosh
No known program

Filtype2Server Response File

Udvikler Microsoft
Kategori Web Files
Format N/A

.SRF option nummer 2

Fil, der bruges af Visual Studio .NET-programmer og behandles af ATL Server-motoren; kan indeholde både statisk HTML og script-tags, der producerer dynamisk genereret indhold, når siden indlæses.

Flere oplysninger

Filen "login.srf" bruges almindeligvis af sikre websteder. Den behandler brugerens brugernavn og adgangskode, sender en cookie, der identificerer brugeren, tilbage til browseren og omdirigerer brugeren til den sikre side.

En SRF-side kan også kaldes en "stencil", da den kan indeholde tags, der kan behandles af CHtmlStencil.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Filtype3Sony RAW Image

Udvikler Sony
Kategori Camera Raw Files
Format Binary

.SRF option nummer 3

Råbilledformat, der gemmes af Sony digitalkameraer som f.eks. DSC-F828; gemmer billeddata i et ukomprimeret format, præcis som det blev optaget af kameraets sensor; indstillinger som farvetemperatur og eksponering kan redigeres, efter at billedet er gemt på en computer.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
CyberLink PowerDVD
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Corel AfterShot Pro
CyberLink PhotoDirector
CyberLink PowerDirector
Google Picasa
CorelDRAW Graphics Suite
Pholix PhotoPhilia
CyberLink Media Suite
Linux
Corel AfterShot Pro
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019
MacPhun ColorStrokes
Corel AfterShot Pro
CyberLink PhotoDirector
Apple Photos
Google Picasa
CorelDRAW Graphics Suite

Filtype4LightWave Surface File

Udvikler NewTek
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.SRF option nummer 4

3D-udseendefil oprettet af LightWave 3D, et program til modellering og rendering; gemmer de valgte indstillinger i vinduet Surface Editor, som bruges til at angive overfladernes udseende for et 3D-objekt; bruges til at gemme og genbruge forudindstillinger.

Flere oplysninger

Overfladefiler gemmer oplysninger som f.eks. farve, skygge, luminositet, spejlglans, glans og gennemsigtighed.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
NewTek LightWave 3D
Macintosh
NewTek LightWave 3D

Filtype5Surfer Project File

Udvikler Golden Software
Kategori Data Files
Format Binary

.SRF option nummer 5

Projektfil oprettet af Surfer, et kontur-, gitter- og 3D-overfladekortlægningsprogram; gemmer de data, der anvendes til at generere en visualisering, samt selve visualiseringen; anvendes af forskere og ingeniører til at skabe visualiseringer til analyse, offentliggørelse og præsentation.

Flere oplysninger

BEMÆRK: SRF-filer er fremadkompatible mellem versioner, men ikke bagudkompatible.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
Golden Software Surfer

Filtype6Smaart Spectrum File

Udvikler Rational Acoustics
Kategori Data Files
Format N/A

.SRF option nummer 6

En SRF-fil er en datafil oprettet af Rational Acoustics Smaart, et program, der bruges af lydteknikere og ingeniører til at måle og analysere akustikken i et miljø. Den indeholder et statisk "øjebliksbillede" af live-spektrummålinger, som består af et målesignal (output fra en enhed) og et indgangssignal, der bruges som reference. SRF-filer gemmer også spektrumindstillinger, f.eks. grafernes frekvensskala, spektrografens skivehøjde og RTA-visningindstillinger.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .srf-fil i Rational Acoustics Smaart v8

SRF-fil åben i Rational Acoustics Smaart v8

Spektrummålinger giver brugerne mulighed for at analysere en eller flere indgangskanaler. Målingerne vises som en graf i realtid. Disse grafer kan optages ved at vælge Capture eller Capture All i datalinjen i visningen "Spectrum". Optagne spektrummålinger gemmes i SRF-filen.

Som standard placeres SRF-filerne i følgende mappe:

Documents\Smaart v8\Traces\Spectrum\Session Data

Du kan flytte dem fra denne placering. Men de spektrummålinger, der er gemt i SRF-filerne, som flyttes, vil ikke længere blive vist i Smaart.

Rational Acoustics Smaart gør det muligt for lydteknikere at analysere lydsystemer og diagnosticere problemer. Det bruges på en række forskellige steder, f.eks. stadioner, koncertsale og kirker. Programmets navn er en forkortelse, som står for System Measurement Acoustic Analysis Real-time Tool (SMAART).

NOTAT: SRF-filer blev introduceret med version 8 af Smaart og erstattede REF-filer, der blev brugt af tidligere versioner af Smaart.

Programmer, der åbnes SRF Filer

Filtype7Steinberg Resource File

Udvikler Steinberg Media Technologies
Kategori Settings Files
Format Binary

.SRF option nummer 7

Skin fil, der bruges af Steinberg Cubase, et flersporsoptagelsesprogram; gemmer et arkiv af bitmap-billeder samt bitmaps placering på Cubase-brugergrænsefladen; bruges til at ændre udseendet af både programmet og de tilknyttede plug-ins.

Flere oplysninger

For Windows-installationer gemmes SRF-filerne typisk i mappen skins i Cubase-applikationens installationsmappe. For Mac OS X findes de normalt i Contents/Resources-mappen i programpakkepakken. SRF-filer gemmes i et proprietært format og har ofte navnet skin.srf.

Programmer, der åbnes SRF Filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Om SRF Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.srf er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Steinberg Resource File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.