Software : Steinberg : Steinberg Cubase

Steinberg Cubase

Udgave
(fra og med 2014-05-23)
7
Perrons
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Impressive audio engine with 32-bit floating-point resolution
  • Professional mixing tools, such as MixConsole
  • Comprehensive editing tools, such as Key and Score editors
  • Large catalog of instruments and effects

Steinberg Cubase er en DAW, der gør det muligt at optage, mixe og redigere lyd. Det bruges til mange forskellige professionelle formål, lige fra filmkomponister til musikproducenter og sangskrivere.

Steinberg har udstyret Cubase med mange imponerende funktioner. Cubase-lydmotoren giver en fantastisk ydeevne med 32-bit floating-point-opløsning, 192 kHz samplingfrekvens og op til seks kanaler, for hvert spor og kanal, klar til 5.1 surround sound. Programmet tilbyder Control Room-miljøet, der hjælper dig med at administrere dine lydkilder, unikke studiemixes og monitoropsætninger. Cubase giver dig professionelle mixing-værktøjer, såsom MixConsole, som giver mulighed for A/B-sammenligning og global bypass af enhver lydeffekt, plugin- og kanalsøgningsfunktioner, dynamiske indsatser og sends til strømlinet overblik og meget mere.

Cubase giver dig en række brugervenlige redigeringsværktøjer, såsom Key-, Score-, Drum- og List-editorer. Du kan indtaste, flytte, klippe og transponere hele akkorder eller individuelle noter i Key-editoren. Med Score-editoren får du et professionelt notationsmiljø, der hjælper dig med at oprette layouts med sangtekster, trommelnoter, guitartablatur og meget mere. Tromme-editoren hjælper dig med at skabe din perfekte rytme ved at give dig mulighed for at konstruere og redigere beats og grooves. List-editoren er et nyttigt MIDI-redigeringsværktøj, der giver dig adgang til alle aspekter af en MIDI-note, hvilket sparer dig kostbar tid, når du arbejder på komplekse projekter.

Steinberg Cubase er en imponerende DAW, der udstyrer dig med professionelle værktøjer til at skabe professionelt klingende lyd. Det er hovedsageligt skræddersyet til professionelle brugere, du skal være villig til at lægge timer i at lære det robuste sæt af funktioner, hvis du køber programmet. Men hvis du er klar til opgaven, vil Steinberg Cubase bevise sit værd.

▶ Primær filudvidelse

.cpr – Cubase Project

▶ Andre filudvidelser brugt Steinberg Cubase 7

Understøttede filtyper
.ALL Cubasis Project File
.EXPRESSIONMAP Cubase Expression Map File
.CSH Cubase Waveform File
.DRM Cubase Drum Map File
.OMF Open Media Framework File
.OVW Cubase WAVE Overview File
.NPL Cubase Library File
.PEAK Steinberg Peak File
.SRF Steinberg Resource File
.VMX Cubase Mixer Settings File
Yderligere relaterede filformater
.FXB FX Bank File
.FXP FX Preset File
.HSB HALion Sound Bank File
.VST VST Audio Plugin
.ZPA Vielklang Audio Metadata File