Vigtigste : Filudvidelser : .vmx Fil

.vmx Filudvidelse

Filtype1VMware Configuration File

Udvikler VMware
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er VMX fil?

Konfigurationsfil, der bruges af VMware-virtualiseringssoftware som VMware Workstation og VMware Fusion; gemmer indstillingerne for en virtuel maskine, der oprettes med guiden Ny virtuel maskine; indeholder indstillingerne for hukommelse, harddisk og processorgrænse; gør det muligt at starte en virtuel maskine i softwaren.

Flere oplysninger

VMX-filer gemmes i et almindeligt tekstformat og indeholder en liste over indstillinger i form af property = value. F.eks. kan indstillingen for hukommelsesgrænsen være memsize = "512", hvilket betyder, at 512 MB RAM er den maksimalt tilladte hukommelse for den virtuelle maskine.

VMX-filer gemt til VMware Fusion gemmes generelt i en .VMWAREVM pakke.

BEMÆRK: Hvis den virtuelle maskine blev oprettet med en tidligere Linux-version af VMware Workstation, kan konfigurationsfilen bruge udvidelsen .CFG.

Programmer, der åbnes VMX Filer
Windows
VMware Workstation
Linux
VMware Workstation
Macintosh
VMware Fusion

Filtype2Valve Map Backup File

Udvikler Valve
Kategori Game Files
Format Text

.VMX option nummer 2

Backup-fil af kortfil oprettet af Source SDK, et SDK, der bruges til at ændre spil, der leveres af Valves Steam-spiltjeneste; indeholder en backup af en .VMF kortfil oprettet af Hammer Editor-komponenten i Source SDK.

Flere oplysninger

Hammer Editor opretter automatisk en VMX-fil, når en VMF-kortfil gemmes. Derfor kan de bruges til at vende et kort tilbage til det sidste lagringspunkt.

Programmer, der åbnes VMX Filer

Filtype3Cubase Mixer Settings File

Udvikler N/A
Kategori Settings Files
Format Binary

.VMX option nummer 3

Konfigurationsfil, der bruges af Steinbergs musikproduktionssoftwareprogrammer, såsom Cubase og V-STack; indeholder kanal- og effektindstillinger for en lydmixer; bruges til at gemme og indlæse brugerdefinerede mixerkonfigurationer.

Programmer, der åbnes VMX Filer
Windows
Steinberg Cubase
Steinberg V-STack
Macintosh
Steinberg Cubase
Steinberg V-STack

Om VMX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.vmx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Cubase Mixer Settings File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.