Vigtigste : Filudvidelser : .zpa Fil

.zpa Filudvidelse

FiltypeVielklang Audio Metadata File

Udvikler zplane
Kategori Audio Files
Format N/A

.ZPA option nummer

Fil genereret af vielklang, et plug-in-værktøj til en digital audio workstation (DAW), der bruges til automatisk at skabe musikalske harmonier; indeholder melodi-egenskaber om en importeret lydfil (ofte en .WAV-fil); indeholder oplysninger om noder, tonearter og stemmefrekvens; bruges af vielklang ved beregning af harmonier.

Flere oplysninger

ZPA-filer genereres automatisk af vielklang, når en lydfil importeres. Disse oplysninger fungerer som en cache, så vielklang ikke behøver at genberegne dataene, hver gang lydfilen bruges. ZPA-filen genereres i samme mappe som kildelydfilen og bruger en sammensat filendelse (f.eks. ".wav.zpa").

ZPA-filer genereres også af NewTone, et plug-in til pitch- og tidsredigering af lyd, der er udviklet af zplane (vielklang-udviklerne) til brug med Image Lines FL Studio-produkt. Plug-in'et anvender vielklangs pitch-redigeringsteknologi.

BEMÆRK: ZPA-filer kan trygt slettes, da softwaren blot regenererer dem næste gang, kilde-lydfilen bruges.

Programmer, der åbnes ZPA Filer
Windows
Steinberg Cubase
zplane vielklang
Macintosh
Steinberg Cubase

Om ZPA Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.zpa er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Vielklang Audio Metadata File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.