Vigtigste : Filudvidelser : .cpr Fil

.cpr Filudvidelse

Filtype1Cubase Project

Udvikler Steinberg Media Technologies
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er CPR fil?

Audio produktionsprojekt oprettet af Cubase, et DAW-program (Digital Audio Workstation); gemmer projektdata såsom lyd- og MIDI-spor, softwareinstrumenter, lydeffekter og mixerindstillinger; indeholder også referencer til lydfilaktiver.

Flere oplysninger

CPR-filer oprettes af Cubase version 4 eller nyere samt Cubase LE- og SX/SL-udgaverne.

BEMÆRK: Cubase-projektfiler indeholder ikke de faktiske lydfiler til projektet. Hvis du kopierer eller flytter et Cubase-projekt, skal du derfor også overføre alle refererede filer.

Programmer, der åbnes CPR Filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Steinberg Cubase

Filtype2Windows Phone Display Settings File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format XML

.CPR option nummer 2

Fil til visningsindstillinger, der bruges af Windows Phone (og Windows Mobile), et styresystem til mobile enheder; gemmer layoutet af indstillingspanelerne og andre paneler i Windows Phone-grænsefladen; gemt i et XML-format og kan tilpasses.

Flere oplysninger

CPR-filer gemmes i \windows\-mappen i Windows Phone-enhedens filsystem.

Programmer, der åbnes CPR Filer
Windows
Microsoft XML Notepad
CHome Visual Editor
Microsoft Windows Phone

Filtype3Adobe Captivate Preferences File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format XML

.CPR option nummer 3

En CPR-fil er en præferences-fil, der er oprettet af Adobe Captivate, et program til skærmoptagelse. Den indeholder indstillinger som f.eks. output-videokvalitet og -format og gemmes i et XML-format. CPR-filer bruges til at overføre præferencer mellem projekter.

Programmer, der åbnes CPR Filer
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Filtype4CPC Plus Cartridge

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

.CPR option nummer 4

Cartridge-fil oprettet af NO for at emulere CPC-spil på 464plus-computere ved hjælp af CPC 6128 ROM'erne, der er inkluderet i NO; konverteret fra et CPC-disk-image.

Flere oplysninger

CPC'en (Colour Personal Computer) blev først udviklet af Amstrad i midten af 1980'erne. Senere teknologiske udviklinger fra Amstrad omfattede den diskløse 464plus-computer og spilkonsollen GX4000, som brugte kassetter.

NO konverterer .DSK-filerne, der anvendes af CPC-computeren, til CPC Plus/GX 4000-patroner. NO (inkluderet i NO-downloadet) indeholder en kopi af CPC 6128 BIOS-, BASIC- og AMSDOS-ROM'erne, som kopieres til de første kassettebænke, og disk-image kopieres derefter til de resterende kassettebænke. Ved at bruge den originale 6128 ROM kan spillene bruge alle BIOS-funktioner.

BEMÆRK: Skabt til at blive tilgået på diskløse CPC 464plus-computere.

Programmer, der åbnes CPR Filer
Windows
NO$CART (DOS based tool)

Om CPR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cpr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype CPC Plus Cartridge, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.