Vigtigste : Filudvidelser : .fxp Fil

.fxp Filudvidelse

Filtype1FoxPro Compiled Program

Udvikler Microsoft
Kategori Executable Files
Format N/A

Hvad er FXP fil?

Database applikation oprettet af Microsoft FoxPro; bygger tabeller, kører spørgsmål, eksportresultater mv.

Programmer, der åbnes FXP Filer

Filtype2FX Preset File

Udvikler Steinberg Media Technologies
Kategori Settings Files
Format N/A

.FXP option nummer 2

Fil, der bruges af VST-kompatible lydproduktionsprogrammer; indeholder en forudindstillet eller gemt parameterindstilling til en bestemt effekt bruges ofte til at gemme forudindstillinger til VST-plugins.

Flere oplysninger

For at importere en FXP-fil i Steinberg Cubase, skal du indlæse din effekt fra mappen "Tidligere VST Plug-ins" og klikke på SoundFrame-knappen, som åbner pop op-menuen Preset Management. Vælg derefter Import FXB / FXP ..., naviger til din FXP-fil, og klik på Åbn. Du kan konvertere en FXP-fil til det nyere .VSTPRESET format ved at vælge "Konverter programliste til VST-forudindstillinger." De konverterede forudindstillinger gemmes derefter i mappen "VST 3 Preset".

FXP-filer bruges mest af Steinberg Cubase, men understøttes også af andre lydprogrammer. FXP-filer bruges af standard-, VST- og SL / SX-udgaverne af Cubase. FXP-forudindstillinger understøttes også af Sylenth1 VST-plugin udviklet af Lennar Digital og tilgængelig til Windows og OS X-platforme.

BEMÆRK: FXP og .FXB filer blev erstattet af VST 3-forudindstillinger med ".vstpreset" udvidelse.

Programmer, der åbnes FXP Filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Ableton Live
Steinberg Cubase
Greenoak Crystal
Lennar Digital Sylenth1

Filtype3Adobe Flex Project File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Binary

.FXP option nummer 3

Flex projektfil oprettet af Flash Catalyst og Flash Builder, som er programmer, der bruges til at opbygge rige internetapplikationer; gemmer projektkildekode og aktiver Lagrer også brugergrænsefladedesignet, som kan omfatte komponenter som trukket objekter, knapper, rullefelter, tekstbokse og billeder; kan også gemme tidsintervaller, overgange og adfærd for brugerinteraktioner.

Flere oplysninger

FXP-filer, der er oprettet i Flash Catalyst, kan importeres til Flash Builder. Begge programmer bruges som regel til at udvikle Flash-applikationer, som kører i webbrowsere, der har plug-in til Adobe Flash Player.

BEMÆRK: Adobe Flash Catalyst blev udgået i 2012.

Programmer, der åbnes FXP Filer
Windows
Adobe Flash Builder
Macintosh
Adobe Flash Builder

Om FXP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fxp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Flex Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.