Vigtigste : Filudvidelser : .fxp Fil

.fxp Filudvidelse

Filtype1FoxPro Compiled Program

Udvikler Microsoft
Kategori Executable Files
Format N/A

Hvad er FXP fil?

Databaseprogram oprettet af Microsoft FoxPro; opbygger tabeller, kører forespørgsler, eksporterer resultater osv.

Programmer, der åbnes FXP Filer

Filtype2FX Preset File

Udvikler Steinberg Media Technologies
Kategori Settings Files
Format N/A

.FXP option nummer 2

Fil, der bruges af VST-kompatible lydproduktionsprogrammer; indeholder en forudindstilling eller en gemt parameterindstilling for en bestemt effekt; bruges ofte til at gemme forudindstillinger til VST-plugins.

Flere oplysninger

For at importere en FXP-fil i Steinberg Cubase skal du indlæse din effekt fra mappen "Earlier VST Plug-ins" og klikke på SoundFrame-knappen, som åbner popup-menuen Preset Management. Vælg derefter Import FXB/FXP..., naviger til din FXP-fil, og klik på Open. Du kan konvertere en FXP-fil til det nyere .VSTPRESET-format ved at vælge "Convert Program List to VST Presets" (Konverter programliste til VST Presets). De konverterede presets vil derefter blive gemt i mappen "VST 3 Preset".

FXP-filer bruges oftest af Steinberg Cubase, men understøttes også af andre lydprogrammer. FXP-filer bruges af standard-, VST- og SL/SX-udgaverne af Cubase. FXP presets are also supported by the Sylenth1 VST plugin developed by Lennar Digital and available for Windows and OS X platforms.

NOTE: FXP and .FXB files were replaced by VST 3 presets with the ".vstpreset" extension.

Programmer, der åbnes FXP Filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Ableton Live
Steinberg Cubase
Greenoak Crystal
Lennar Digital Sylenth1

Filtype3Adobe Flex Project File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Binary

.FXP option nummer 3

Flex-projektfil oprettet af Flash Catalyst og Flash Builder, som er programmer, der bruges til at bygge rige internetapplikationer; gemmer projektets kildekode og aktiver; gemmer også brugergrænsefladedesignet, som kan indeholde komponenter som f.eks. tegnede objekter, knapper, rullebjælker, tekstbokse og billeder; kan også gemme tidslinjer, overgange og adfærd for brugerinteraktioner i brugergrænsefladen.

Flere oplysninger

FXP-filer, der er oprettet i Flash Catalyst, kan importeres til Flash Builder. Begge programmer bruges almindeligvis til at udvikle Flash-programmer, som kører i webbrowsere, der har plug-in'et Adobe Flash Player installeret.

NOTAT: Adobe Flash Catalyst blev nedlagt i 2012.

Programmer, der åbnes FXP Filer
Windows
Adobe Flash Builder
Macintosh
Adobe Flash Builder

Om FXP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fxp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adobe Flex Project File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.