Software : Adobe : Adobe Flash Builder

Adobe Flash Builder

Udgave
(fra og med 2015-05-11)
4.7 Premium
Perrons
Licens Commercial
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • ActionScript og MXML-kode redaktører
  • Seneste spiludviklingsværktøjer
  • Nyttige kodningsfunktioner som f.eks. udsagnsafslutning og kodekollaps
  • Professionelle test- og fejlfindingsværktøjer

Adobe Flash Builder er en IDE, der bruges til at bygge programmer med ActionScript- og MXML-sprogene og Open Source Flex-rammen. IDE'en giver dig mulighed for at bygge både desktop- og rich Internet-applikationer på tværs af platforme. Flash Builder var tidligere kendt som Flex Builder før version 4.

ID'et indeholder ActionScript- og MXML-kodeeditorer samt en WYSIWYG editor til at ændre MXML-programmer. Programmet leveres med de nyeste værktøjer til spiludvikling, hvilket omfatter forbedrede arbejdsgange til mobile enheder og understøttelse af ActionScript-arbejdere. Flash Builder hjælper dig også med at kode hurtigere, idet du får nyttige kodningsfunktioner, f.eks. færdiggørelse af sætninger, kodeskabeloner, understøttelse af refaktorering, kodekollaps, fremhævning af ugyldige referencer og syntaksfarvning.

Flash Builder indeholder professionelle testværktøjer, f.eks. netværksovervågning, støtte til enhedstest og profilere, som hjælper dig med at skabe et fuldt funktionelt produkt. Du kan også fejlsøge og teste din applikation på en mobilemulator eller en lokalt tilsluttet mobilenhed.

Flash Builder bruges hovedsageligt af applikationsudviklere, der bruger ActionScript- og MXML-sprogene og open source Flex-rammen. IDE'en giver nyttige kodningsfunktioner, de nyeste værktøjer til spiludvikling samt fejlfindings- og testfunktioner. Hvis du leder efter et IDE til udvikling af rige internet- og desktopapplikationer, især spil, der anvender ActionScript- og MXML-sprogene og Flex-rammen, så prøv Adobe Flash Builder.

▶ Primær filudvidelse

.fxp – Adobe Flex Project File

▶ Andre filudvidelser brugt Adobe Flash Builder 4.7 Premium

Understøttede filtyper
.FXPL Adobe Flash FXP Library
.FXG Flash XML Graphics File
.MXML Flex MXML Component
.SWZ Adobe Flash Player Cache File
.SWC Flex Components Archive
Yderligere relaterede filformater