Software : Adobe : Adobe Flash Builder

Adobe Flash Builder

Udgave
(fra og med 2015-05-11)
4.7 Premium
Perrons
Licens Commercial
Kategori Programming

Software Review

Hovedfunktioner

  • ActionScript og MXML-kode redaktører
  • Seneste spiludviklingsværktøjer
  • Nyttige kodningsfunktioner som f.eks. udsagnsafslutning og kodekollaps
  • Professionelle test- og fejlfindingsværktøjer

Adobe Flash Builder er en IDE, der bruges til at opbygge applikationer med ActionScript- og MXML-sprog og Open Source Flex-rammer. IDE giver dig mulighed for at opbygge både platforme desktop og rige internet applikationer. Flash Builder var tidligere kendt som Flex Builder før version 4.

IDE'en indeholder ActionScript og MXML kode redaktører samt en WYSIWYG editor til at ændre MXML applikationer. Applikationen leveres med de nyeste spiludviklingsværktøjer, som omfatter forbedrede mobilenheds-arbejdsgange og support til ActionScript-medarbejdere. Flash Builder hjælper dig med at kode hurtigere og giver dig også nyttige kodningsfunktioner, f.eks. Afslutning af afslutning, kodeskabeloner, refactoring-support, kodekollaps, fremhævning af ugyldige referencer og syntaksfarve.

Flash Builder tilbyder professionelle testværktøjer, som netværksovervågning, enhedsprøvningsstøtte og profiler, der hjælper dig med at oprette et fuldt funktionelt produkt. Du kan også fejle og teste din applikation på en mobilemulator eller en lokalt tilsluttet mobilenhed.

Flash Builder bruges hovedsagelig af applikationsudviklere, der bruger ActionScript- og MXML-sprog og Open Source Flex-rammer. IDE giver nyttige kodningsfunktioner, de nyeste spiludviklingsværktøjer og fejlfinding og testfunktioner. Hvis du leder efter en IDE til at udvikle rige internet- og desktopapplikationer, især spil, der bruger ActionScript og MXML-sprog og Flex-rammer, kan du prøve Adobe Flash Builder.

Opdateret: 11. maj, 2015

▶ Primær filudvidelse

.fxp – Adobe Flex Project File

▶ Andre filudvidelser brugt Adobe Flash Builder 4.7 Premium

Understøttede filtyper
.FXPL Adobe Flash FXP Library
.FXG Flash XML Graphics File
.MXML Flex MXML Component
.SWZ Adobe Flash Player Cache File
.SWC Flex Components Archive
Yderligere relaterede filformater