Software : Ableton : Ableton Live

Ableton Live

Udgave
(fra og med 2014-09-02)
9
Perron
Licens Commercial
Kategori Audio

Software Review

Hovedfunktioner

  • Tillader dig at udføre, optage, blande, arrangere og komponere musik
  • Pakket med en række instrumenter, sløjfer og lyde
  • Tillader ikke-destruktiv redigering med ubegrænset undos
  • Understøtter plugins til ekstra funktionalitet

Ableton Live er en DAW til OS X, der bruges til at skabe, producere og opføre musik. Workstationen er pakket med en række instrumenter, lyde, loops og kits, der hjælper dig med at skabe enhver form for musik, som dit hjerte begærer.

Ableton Live er designet til live-optrædener samt optagelse, komposition og mixning af musik. Det er tilgængeligt i tre forskellige udgaver: Intro, Standard og Suite. De tre udgaver er ens, men Standard og Suite kommer med ekstra instrumenter, effekter, pakker og andre funktioner.

Sammen med sit bibliotek af instrumenter og effekter giver Ableton Live mulighed for ikke-destruktiv redigering og ubegrænsede undos, hvilket giver dig mulighed for at finjustere din musik i det uendelige til perfektion. Workstationen giver dig mulighed for at arbejde hurtigere, da den understøtter dobbelte skærme, hvilket gør det muligt for dig at se sessionen og arrangementet på samme tid. Hvis du ikke er tilfreds med de medfølgende instrumenter og effekter, kan pakken også udvides, hvilket giver dig mulighed for at tilføje plugins, f.eks. en sampler eller forstærker, for at give udvidet funktionalitet.

Værktøjssættet Ableton Live bruges oftest af DJ's og musikere til at fremføre live-musik, men kan også bruges til at mixe, arrangere og optage musik. Den har en høj pris, men er det værd, hvis du er OS X-bruger og leder efter en professionel DAW.

▶ Primær filudvidelse

.als – Ableton Live Set File

▶ Andre filudvidelser brugt Ableton Live 9

Understøttede filtyper
.ASD Ableton Live Sample Analysis File
.AUZ Ableton Authorization File
.ALP Ableton Live Pack File
.ADG Ableton Device Group
.AGR Ableton Groove File
.ADV Ableton Device Preset File
.ASK Ableton Live Skin File
.ALC Ableton Live Clip File
Yderligere relaterede filformater
.AMXD Ableton Max Patch File
.FXB FX Bank File
.FXP FX Preset File