Vigtigste : Filudvidelser : .asd Fil

.asd Filudvidelse

Filtype1Word AutoSave File

Udvikler Microsoft
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er ASD fil?

En ASD-fil er en midlertidig backup, der er oprettet af Microsoft Word, et tekstbehandlingsprogram, der bruges til at skrive forfatterdokumenter. Den indeholder et øjebliksbillede af det aktuelt åbnede Word-dokument. Den bruges til automatisk sikkerhedskopiering og genopretning af dokumenter i Word i tilfælde af uplanlagt afbrydelse eller programkrasj.

Flere oplysninger

De nyere versioner af Word gemmer ASD-filer til følgende standardmapper:

Windows Vista / 7: [bruger] \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Word \

Windows XP: [bruger] \ Application Data \ Microsoft \ Word \

Følgende versioner af Microsoft Word bruger ASD-filer:

BEMÆRK: Hvis du vil åbne en ASD-fil manuelt i Word, skal du vælge Arkiv → Åbn, vælg "Alle filer (*. *)" på listen Filtype, og vælg derefter din ASD-fil.

Programmer, der åbnes ASD Filer
Windows
Microsoft Word 2016
Microsoft Word

Filtype2Ableton Live Sample Analysis File

Udvikler Ableton
Kategori Audio Files
Format N/A

.ASD option nummer 2

Fil oprettet af Ableton Live, et lydproduktionsprogram; oprettet, når en ny prøve er optaget, eller når en prøve importeres for første gang indeholder metadata om lydprøven, som 1) gør det muligt for softwaren at vise bølgeformdata, og 2) fremskynder ydeevnen, når prøven strækkes, så den passer til en bestemt måler.

Flere oplysninger

Ableton Live opretter ASD-filer i samme mappe som det optagede eller importerede lydklip. ASD filnavnet er lydklip filnavn med tilføjelsen ".asd". Hvis du f.eks. Importerer song.wav, opretter softwaren song.wav.asd.

BEMÆRK: Hvis du ikke vil have Ableton Live til at oprette ASD-filer, skal du slukke for "Create Analysis Files" som er placeret i fanen "Filmappe" i vinduet Indstillinger.

Programmer, der åbnes ASD Filer
Macintosh
Ableton Live

Om ASD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.asd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ableton Live Sample Analysis File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.