Vigtigste : Filudvidelser : .asd Fil

.asd Filudvidelse

Filtype1Word AutoSave File

Udvikler Microsoft
Kategori Backup Files
Format Binary

Hvad er ASD fil?

En ASD-fil er en midlertidig sikkerhedskopi, der oprettes af Microsoft Word, et tekstbehandlingsprogram, der bruges til at oprette dokumenter. Den indeholder en øjebliksbillede-kopi af det aktuelt åbnede Word-dokument. Den bruges til automatisk sikkerhedskopiering og gendannelse af dokumenter i Word i tilfælde af en uplanlagt afbrydelse eller et programnedbrud.

Flere oplysninger

De nyere versioner af Word gemmer ASD-filer til følgende standardmapper:

Windows Vista/7: [user]\AppData\Roaming\Microsoft\Word\

Windows XP: [user]\Application Data\Microsoft\Word\

Følgende versioner af Microsoft Word bruger ASD-filer:

  • Word 2007
  • Word 2003
  • Word 2002 Standard Edition
  • Word 2000 Standard Edition
  • Word 97 Standard Edition
  • Word 95 Standard Edition
  • Microsoft Word 95a
  • Word 7.x

NOTE: To open an ASD file manually in Word, choose File → Open, select "All Files (*.*)" in the File type list, and then choose your ASD file.

Programmer, der åbnes ASD Filer
Windows
Microsoft Word 2016
Microsoft Word

Filtype2Ableton Live Sample Analysis File

Udvikler Ableton
Kategori Audio Files
Format N/A

.ASD option nummer 2

Fil oprettet af Ableton Live, et lydproduktionsprogram; oprettes, når en ny prøve optages, eller når en prøve importeres for første gang; indeholder metadata om lydprøven, der 1) gør det muligt for softwaren at vise bølgeformsdata og 2) fremskynder ydelsen, når prøven strækkes for at passe til en bestemt måler.

Flere oplysninger

Ableton Live opretter ASD-filer i samme mappe som det optagede eller importerede lydklip. ASD-filnavnet er lydklippets filnavn med udvidelsen ".asd" tilføjet. Hvis du f.eks. importerer song.wav, opretter softwaren song.wav.asd.

BEMÆRK: Hvis du ikke ønsker, at Ableton Live skal oprette ASD-filer, skal du slå "Create Analysis Files" fra, som findes under fanen "File Folder" i vinduet Preferences.

Programmer, der åbnes ASD Filer
Macintosh
Ableton Live

Om ASD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.asd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ableton Live Sample Analysis File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.