Vigtigste : Filudvidelser : .alc Fil

.alc Filudvidelse

Filtype1Ableton Live Clip File

Udvikler Ableton
Kategori Audio Files
Format Binary

Hvad er ALC fil?

Lydklipfil, der er oprettet af Ableton Live, et lydproduktionsprogram; gemmer et lydsegment, der blev importeret og redigeret i softwaren; ofte skabt når beskæring eller trimning af lyd; bruges til at gemme brugerdefinerede lydsegmenter.

Flere oplysninger

Ableton Live opretter ikke ALC-filer for hver importeret lydfil. Hvis du for eksempel importerer en .WAV -fil, vil den beholde WAV-filen i sin oprindelige form. Men hvis du redigerer WAV-filen og gemmer den til dit bibliotek, opretter softwaren en ny ALC-fil.

BEMÆRK: Ableton Live opretter .ASD lydmetadatafiler, når du opretter ALC-klip. Dette hjælper med at fremskynde processen med at bruge lydklip.

Programmer, der åbnes ALC Filer
Macintosh
Ableton Live

Filtype2Dynamics AX Label Description File

Udvikler Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

.ALC option nummer 2

Beskriver en etiketdata ( .ALD ) fil, der bruges af Microsoft Dynamics AX, et business management program til mellemstore og store organisationer. indeholder beskrivende information om den tilknyttede etiket.

Flere oplysninger

ALC-filer henvises også til som Application Label Cache og Applications Label Comments-filer.

Microsoft udviklede Dynamics AX efter at have erhvervet Axtapa Systems.

Programmer, der åbnes ALC Filer
Windows
Microsoft Dynamics AX

Om ALC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.alc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Dynamics AX Label Description File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.