Vigtigste : Filudvidelser : .fxb Fil

.fxb Filudvidelse

FiltypeFX Bank File

Udvikler Steinberg
Kategori Settings Files
Format N/A

.FXB option nummer

Fil, der anvendes af VST-kompatible lydoptagelsesprogrammer; indeholder en række forudindstillinger til en bestemt effekt, som ofte kommer i form af et VST-plugin; bruges til at gemme flere forudindstillinger, mens .FXP-filen bruges til at gemme individuelle presets.

Flere oplysninger

For at importere en FXB-fil i Steinberg Cubase skal du indlæse din effekt fra mappen "Earlier VST Plug-ins" og klikke på SoundFrame-knappen, som åbner popup-menuen Preset Management. Vælg derefter Import FXB/FXP..., find din FXB-fil, og klik på Open. Hvis du vil konvertere en FXB-fil til det nyere .VSTPRESET-format, skal du vælge "Convert Program List to VST Presets" (Konverter programliste til VST Presets). Dine konverterede presets vil derefter blive gemt i mappen "VST 3 Preset".

NOTAT: FXP- og FXB-filer blev erstattet af VST 3 presets med udvidelsen ".vstpreset".

Programmer, der åbnes FXB Filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Ableton Live
Steinberg Cubase

Om FXB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fxb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FX Bank File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.