Vigtigste : Filudvidelser : .fxb Fil

.fxb Filudvidelse

FiltypeFX Bank File

Udvikler Steinberg
Kategori Settings Files
Format N/A

.FXB option nummer

Fil, der bruges af VST-kompatible lydoptagelsesapplikationer; indeholder en bank af forudindstillinger til en bestemt effekt, som ofte kommer i form af et VST-plugin; bruges til at gemme flere forudindstillinger, mens filen .FXP bruges til at gemme individuelle forudindstillinger.

Flere oplysninger

For at importere en FXB-fil i Steinberg Cubase, skal du indlæse din effekt fra mappen "Tidligere VST Plug-ins" og klikke på SoundFrame-knappen, som åbner pop op-menuen Preset Management. Vælg derefter Import FXB / FXP ..., find din FXB-fil, og klik på Åbn. Hvis du vil konvertere en FXB-fil til det nyere .VSTPRESET format, skal du vælge "Konverter programliste til VST-forudindstillinger." Dine konverterede forudindstillinger gemmes derefter i mappen "VST 3 Preset".

BEMÆRK: FXP- og FXB-filer blev erstattet af VST 3-forudindstillinger med udvidelsen ".vstpreset".

Programmer, der åbnes FXB Filer
Windows
Steinberg Cubase
Macintosh
Ableton Live
Steinberg Cubase

Om FXB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.fxb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype FX Bank File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.