Vigtigste : Filudvidelser : .aiv Fil

.aiv Filudvidelse

Filtype1AIVault Data File

Udvikler EllaZ Systems
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er AIV fil?

Arkiv oprettet af AIVault, et memo tracking program; gemt i et binært format i et program "Memo Folder" og indeholder data til memoerne; bruges til opbevaring og tilbagekaldelse af personlige noter, ideer og andre oplysninger bruges også til hukommelsestræning.

Programmer, der åbnes AIV Filer

Filtype2Stronghold Crusader AI Village File

Udvikler Firefly Studios
Kategori Game Files
Format N/A

.AIV option nummer 2

En AIV-fil indeholder en landsby til en kunstig intelligens karakter og bruges af Stronghold Crusader, et slot simuleringsspil. Det lagrer layoutet af et slot, der er tildelt en AI karakter under et skirmish spil i Stronghold Crusader. AIV-filer omfatter placering af blokke, der udgør slottet, vandgravningsfunktioner og andre objekter relateret til slottet.

Flere oplysninger

AIV-filer ses typisk ikke af den gennemsnitlige spiller. Men nogle gamere kan lide at ændre gameplay og redigere AIV-filerne. AIV-filer er opkaldt efter navnet på AI-tegn efterfulgt af et ciffer mellem 1 og 8. Når du spiller et skirmish-spil, overfører Stronghold Crusader layoutet fra en af AIV-filerne.

AIV-filer gemmes som standard på følgende sted:

Programfiler (x86) / Firefly Studios / Stronghold Crusader / aiv

Programmer, der åbnes AIV Filer

Om AIV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.aiv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Stronghold Crusader AI Village File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.