Vigtigste : Filudvidelser : .acb Fil

.acb Filudvidelse

Filtype1Adobe Photoshop Color Book File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Settings Files
Format Binary

Hvad er ACB fil?

En ACB-fil er en brugerdefineret farvefil, der bruges af Photoshop, et billedredigeringsprogram. Den indeholder farveposter, som omfatter farvenavne, farvekoder, RGB og CMYK komponenter, lysstyrke og chrominans. ACB-filer indeholder også overskriftsoplysninger om bogens version, titel, beskrivelse, farvetælling og andre filoplysninger.

Flere oplysninger

Farvebøger bruges til at skabe billeder, der overholder visse farvestandarder. Nogle farvekataloger er f.eks. bedre til skærmbilleder, mens andre er bedre til scanning eller udskrivning. I Photoshop CS5 kan du vælge en farvebog, når du vælger knappen Farvebiblioteker i vinduet Farvevælger. Flere ACB-filer leveres med Photoshop-installationen i mappen \Presets\Color Books\.

Photoshop leverer farvebøger til farvekataloger som ANPA, DIC, FOCOLTONE, HKS, PANTONE, TOYO og TRUMATCH.

NOTAT: Adobe InDesign og Illustrator bruger også farvebøger, der er gemt i ACB-filer.

Programmer, der åbnes ACB Filer
Windows
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
ACB2XML
Macintosh
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator

Filtype2ADX Audio Package File

Udvikler CRI Middleware
Kategori Audio Files
Format Binary

.ACB option nummer 2

En ACB-fil er en lydpakke, der bruges af forskellige Sega Dreamcast-, PlayStation 2-, GameCube- og Wii-videospil, som er udviklet af CRI Middleware. Den indeholder ADX- eller ADX2-formateret lyd, der bruges til lydeffekter, musik og dialog i et spil.

Flere oplysninger

Lydfilen, der er gemt i ACB-filen, er gemt i lossy ADX- eller ADX2-lagrings- og komprimeringsformater. Formaterne er udviklet af CRI Middleware, et japansk firma, der har specialiseret sig i lyd- og videosoftware i underholdningsindustrien.

NOTAT: Du kan bruge VGMToolbox til at udpakke ACB-filen.

Programmer, der åbnes ACB Filer
Windows
VGMToolbox

Filtype3AutoCAD Color Book File

Udvikler Autodesk
Kategori Settings Files
Format N/A

.ACB option nummer 3

Farvefil, der bruges af AutoCAD, et CAD produktivitetsprogram; indeholder en samling farver, der kan bruges til at male eller udfylde linjer og overflader; bruges undertiden til at distribuere virksomhedens farvesæt for at standardisere tegningsfarver.

Flere oplysninger

Downloadede ACB-filer skal placeres i mappen \Support\Color\ i AutoCAD-installationen. Farverne er tilgængelige, næste gang AutoCAD startes.

Programmer, der åbnes ACB Filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype4AOL Cab Launcher

Udvikler AOL
Kategori Misc Files
Format N/A

.ACB option nummer 4

Arkiveret dataformat, der anvendes af America Online-softwareinstallationsprogrammet; grundlæggende en .CAB-fil til AOL-softwareinstallationer.

Programmer, der åbnes ACB Filer
Windows
America Online
Macintosh
America Online

Om ACB Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.acb er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype AOL Cab Launcher, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.