Vigtigste : Filudvidelser : .amr Fil

.amr Filudvidelse

FiltypeAdaptive Multi-Rate Codec File

Udvikler Ericsson
Kategori Audio Files
Format Binary

.AMR option nummer

En AMR-fil er en lydfil gemt i et komprimeret lydformat, udviklet af Ericsson. Den er optimeret til lagring af talet lyd og bruges af mange 3G-mobiltelefoner til at gemme stemmeoptagelser, som omfatter MMS-beskeder.

Flere oplysninger
___ kategorier_navn28 ___ Komprimerede filer ______ categories_text28 ___

Komprimerede filer bruger filkomprimering for at spare diskplads. Komprimerede arkivformater kan også bruges til at komprimere flere filer i et enkelt arkiv. Flere åbne og proprietære komprimeringsalgoritmer kan bruges til at komprimere filer, og derfor findes mange forskellige komprimerede filtyper.

______ kategorier_navn29 ___ Backup-filer ______ categories_text29 ___

Kategorien Backup Files indeholder individuelle filbackups og filer relateret til backup software. Individuelle backupfiler genereres ofte automatisk af softwareprogrammer. Backup-softwarefiler omfatter inkrementelle sikkerhedskopier og fulde systembackups.

______ kategorier_navn30 ___ Forskellige filer ______ categories_text30 ___

kategorien Diverse filer indeholder diverse filtyper, der ikke passer ind i andre kategorier. Nogle eksempler er delvis downloadede filer, installationsfiler og omdøbte filer. Denne kategori kan også omfatte filer relateret til andre hardware enheder udover computere.

______ kategorier_navn31 ___ Webfiler ______ categories_text31 ___

Webfilkategorien indeholder filer relateret til websteder og webservere. Disse omfatter statiske og dynamiske websider, webapplikationer og filer henvist til af websider. Filer, der genereres af webudviklingssoftware, er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn32 ___ Videofiler ______ categories_text32 ___

Kategorien Video filer indeholder en bred vifte af videoformater, som bruger forskellige kodeker til at kode og komprimere videodata. Denne kategori omfatter også videoprojektfiler og videoinformationsfiler, som muligvis ikke indeholder videodata.

______ kategorier_navn33 ___ Tekstfiler ______ categories_text33 ___

Tekstfiler indeholder tekstdata og kan gemmes i almindelig tekst eller rige tekstformater. Mens de fleste tekstfiler er dokumenter, der er oprettet og gemt af brugere, kan de også bruges af softwareudviklere til at gemme programdata. Eksempler på tekstfiler omfatter tekstbehandlingsdokumenter, logfiler og gemte e-mail-meddelelser.

______ kategorier_navn34 ___ Kodede filer ______ categories_text34 ___

Kodede filer er filer, der gemmer data i et kodet format. Disse omfatter krypterede filer, ukomprimerede arkiver og binære kodede tekstfiler. Filer kodes ofte for sikkerhedsmæssige formål og forhindrer dem i at blive beskadiget under dataoverførsler.

______ kategorier_navn35 ___ 3D-billedfiler ______ categories_text35 ___

3D-billedfiler omfatter tredimensionale modeller, 3D-animationer og 3D-projektfiler. 3D-modeller består typisk af polygoner og verticies, som skaber modelens form. De kan også omfatte teksturer samt belysning og skyggeoplysninger.

______ kategorier_navn36 ___ Plugin Files ______ categories_text36 ___

Plugin-filer giver ekstra funktioner og funktionalitet til eksisterende programmer. De bruges almindeligvis af billed-, video- og lydredigeringsprogrammer samt webbrowsere. Plugins benævnes også add-ons og extensions.

______ kategorier_navn37 ___ Spilfiler ______ categories_text37 ___

Kategorien Spilfiler indeholder gemte videospilfiler og filer, der refereres af videospil. Det inkluderer også spil-ROM'er, som er softwarekopier af spil udviklet til andre systemer, såsom Super Nintendo og Nintendo 64. Disse filer kan afspilles ved hjælp af en softwareemulator.

______ kategorier_navn38 ___ CAD-filer ______ categories_text38 ___

CAD-filer (Computer-Aided Design) kan indeholde 2D- eller 3D-design. De genereres af CAD-softwareprogrammer, som kan bruges til at oprette modeller eller arkitekturplaner. 2D CAD-filer benævnes ofte tegninger, mens 3D-filer ofte kaldes modeller, dele eller samlinger.

______ kategorier_navn39 ___ Lydfiler ______ categories_text39 ___

Lydfilkategorien indeholder komprimerede og ukomprimerede lydformater, som indeholder bølgeformdata, der kan afspilles med lydafspillingssoftware. Denne kategori omfatter også MIDI-filer, musikalske scoringer og lydprojektfiler, som typisk ikke indeholder lyddata.

______ kategorier_navn40 ___ Datafiler ______ categories_text40 ___

Datafiler er den mest almindelige type computerfiler. De kan installeres med applikationer eller oprettet af brugere. De fleste datafiler gemmes i et binært format, selv om nogle lagrer data som almindelig tekst. Eksempler på datafiler omfatter biblioteker, projektfiler og gemte dokumenter.

______ kategorier_navn41 ___ Indstillinger Filer ______ categories_text41 ___

Indstillingsfiler gemmer indstillinger for operativsystemet og applikationerne. Disse filer er ikke beregnet til at blive åbnet af brugeren, men ændres af den tilsvarende applikation, når programindstillingerne ændres. Indstillinger filer kan også kaldes præference filer eller configaton filer.

______ kategorier_navn42 ___ Diskbilledfiler ______ categories_text42 ___

Diskbilledfiler indeholder en nøjagtig kopi af en harddisk eller anden type medier. De omfatter alle filerne, såvel som filsystemoplysningerne. Dette gør det muligt at bruge diskbilleder til duplikering af diske, cd'er og dvd'er. De bruges ofte også til backup formål.

______ kategorier_navn43 ___ GIS-filer ______ categories_text43 ___

GIS (Geographic Information Systems) kategori indeholder filer relateret til GPS enheder og kortlægning software. Disse filer kan indeholde kort, gemte ruter og waypoints. Mange GIS-filer gemmes i åbne formater, som kan overføres mellem GPS-enheder og computersystemer.

______ kategorier_navn44 ___ Raster Image Files ______ categories_text44 ___

Rastergrafik er den mest almindelige type billedfiler. De består af et gitter af pixels, hvor hver pixel repræsenterer en individuel farve i billedet. Både webgrafik og digitale fotos gemmes som rastergrafik. Mens nogle rasterbilledformater er ukomprimeret, bruger de mest en vis form for kompression.

______ kategorier_navn45 ___ eBook-filer ______ categories_text45 ___

eBook-filer er digitale bøger designet til at blive vist på eReaders, såsom Amazon Kindle, Sony Reader, Barnes og Noble Nook og iPad. Men de kan ofte ses på en pc ved hjælp af eReader-software. Mens mange eBook-formater kan ses på flere enheder, kan nogle proprietære eBook-formater kun ses ved hjælp af specifik hardware eller software.

______ kategorier_navn46 ___ Sidelayout-filer ______ categories_text46 ___

Side layoutfiler er dokumenter, som kan indeholde både tekst- og billeddata. De indeholder også formateringsoplysninger, som definerer sidestørrelse, margener og hvordan indhold er organiseret på siden. Sidelayoutdokumenter bruges ofte til at lave trykte publikationer, såsom aviser, blade og brochurer.

______ kategorier_navn47 ___ Systemfiler ______ categories_text47 ___

Systemfilen indeholder filer relateret til Mac, Windows og Linux operativsystemer. Nogle eksempler omfatter systembiblioteker, ikoner, temaer og enhedsdrivere. Filer udgivet af systemet er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn48 ___ Udviklerfiler ______ categories_text48 ___

Kategorierne Developer Files indeholder filer relateret til softwareudvikling. Disse omfatter programmeringsprojektfiler, kildekodefiler, kodebiblioteker, headerfiler og klassefiler. Kompilerede objekter og komponenter er også inkluderet i denne kategori.

______ kategorier_navn49 ___ Executable Files ______ categories_text49 ___

Executable filer indeholder kode, der køres, når filen åbnes. Windows-programmer, Mac OS X-programmer, scripts og makroer betragtes alle som eksekverbare filer. Da disse filtyper kører kode, når de åbnes, må ikke ukendte eksekverbare filer, som dem, der modtages som e-mail-vedhæftede filer, ikke åbnes.

______ kategorier_navn50 ___ Font filer ______ categories_text50 ___

Skrifttypefiler indeholder en eller flere skrifttyper, der kan åbnes af operativsystemet og applikationerne. De fleste moderne skrifttyper gemmes i enten OpenType eller TrueType-formaterne, som kan bruges af både Macintosh og Windows-computere.

______ kategorier_navn51 ___ Camera Raw Files ______ categories_text51 ___

Camera raw-filer er billedfiler, der er oprettet af digitale kameraer. De gemmes i et ukomprimeret og ubearbejdet format, der lagrer de nøjagtige data, der er taget af kameraets sensor. Fordi hver type digitalkamera har en anden sensor, findes der mange forskellige typer kameraformater. For at åbne en kamera raw-fil skal programmet understøtte både filtypen og den specifikke kameramodel, der har taget billedet.

______ kategorier_navn52 ___ Regnearkfiler ______ categories_text52 ___

Regnearkfiler gemmer data i celler, som er organiseret i rækker og kolonner. Hver celle kan indeholde en bestemt type data, såsom en tekststreng, nummer eller dato. Celler kan også indeholde formler, som refererer til andre celler.

______ kategorier_navn53 ___ Databasefiler ______ categories_text53 ___

Databasefiler gemmer data i et struktureret format, organiseret i tabeller og felter. Individuelle poster i en database kaldes poster. Databaser bruges almindeligt til lagring af data refereret af dynamiske websites.

______ kategorier_navn54 ___ Vector billedfiler ______ categories_text54 ___

Vector grafik består af stier, snarere end individuelle pixels. Disse stier kan bruges til at repræsentere linjer og former inden for billedet. De fleste vektorbilledformater kan også omfatte farver, gradienter og billedvirkninger. Da vektor grafik gemmer billeddata som stier, kan de forstørres uden at miste kvalitet, hvilket gør dem til et godt valg for logoer og andre typer tegninger.

______ extension_description11507 ___

En AMR-fil er en lydfil gemt i et komprimeret lydformat, udviklet af Ericsson. Den er optimeret til lagring af talet lyd og bruges af mange 3G-mobiltelefoner til at gemme stemmeoptagelser, som omfatter MMS-beskeder.

___AMR-fil åbnes i VideoLAN VLC medieafspiller 3

AMR-filer indeholder algoritmen Algebraic Code Excited Linear Prediction (ACELP), som er AMR-filer kan gemmes enten i AMR-NB (Narrowband) eller AMR-WB (Wideband) formatet. Wideband lyd understøtter et bredere frekvensområde og giver derfor bedre lydkvalitet.

______ extension_common11507 ___ ______ product_main_features8249 ___
 • Letvægts og simpel grænseflade
 • Støtte til en række forskellige medieformater, som WMV og MOV
 • Hurtig konverteringstid
______ product_text8249 ___

ShedWorx Smart Converter er en letvægts video- og lydkonverter til Windows og OS X. Programmet kan downloades som Pro-versionen eller den gratis demo-version.

Programmet understøtter en række af medieformater, som %li_nk% , %li_nk% , %li_nk% og %li_nk% . Smart Converter gør det nemt og nemt at bruge, du kan trække og slippe dine filer på applikationen og vælge konverteringsformat. Programmet registrerer kun, hvad der skal konverteres i filen og efterlader andre data alene, hvilket reducerer konverteringstiden og opretholder den højeste kvalitet af video og lyd.

Smart Converter er en hurtig video konverter med en enkel , brugervenlig grænseflade. Men det giver ikke meget mere end video og lyd konvertering. Hvis du kun søger et program til hurtigt at konvertere din video eller lyd til et af de understøttede formater, er ShedWorx Smart Converter en fantastisk mulighed.

Opdateret: 3. oktober 2014

______ product_main_features7650 ___
 • Understøtter et stort antal lyd- og videoformater
 • Kompatibel med flere platforme
 • Konverterer mediefiler til en række lyd- og videoformater
 • Giver en simpel brugergrænseflade
______ product_text7650 ___

Skærmbillede af VideoLAN VLC medieafspiller 2.2.6

Hovedfunktioner

VideoLAN VLC medieafspiller er en populær open source medieafspiller, der kører på Windows, Mac, Linux, IOS og Android platforme. Det kan afspille et stort udvalg af medieformater, herunder filer gemt på diske, lyd- og videofiler downloadet fra internettet og streaming media.

VLC medieafspillerens hovedfunktion afspiller video- og lydfiler. Det kan læse et stort antal populære video- og lydformater, såsom MPEG, MP4, MOV, WMV, H.263, WAV, FLV og AVI. Spilleren kan også konvertere medier til mange af de samme formater, som den kan læse, herunder MPEG, ASF, AAC og MP3 formater.

Du kan afspille og organisere dine video-, lyd- eller billedfiler ved at trække og slippe dem ind i programmet. Når du først har importeret, kan du oprette afspilningslister for at kategorisere dit medieindhold. Du kan også abonnere på podcasts og streame musik gennem applikationen.

VideoLAN VLC medieafspiller er en fantastisk løsning til hjemmebrugere, der ønsker at afspille deres yndlingsmediefiler. Selv om det måske ikke tilbyder så mange funktioner som NullSoft Winamp, Apple iTunes eller Microsoft Windows Media Player, kan den genkende og åbne flere formater. Af den grund alene er det værd at installere VideoLAN VLC medieafspiller på din computer.

Opdateret: 28. januar 2019

______ product_main_features8065 ___
 • Støtte til lydformater som MP3 og WAVE
 • Optag fra flere kilder, som f.eks. en mikrofon eller linjeindgang
 • Skær, kopier og indsæt lydklip
 • Ubegrænset sekventiel Fortryd og gentag
______ product_text8065 ___

Audacity er et open source-program, der gør det muligt at optage og redigere lyd på Windows, OS X og Linux platforme. Det er en af de mest populære open source lydredigerere til rådighed.

Dette program gør det muligt at oprette lyd fra flere kilder, som f.eks. En mikrofon, linjeindgang, importerede lydfiler og USB-enheder. Audacity understøtter lydformater som MP3, WAVE, AIFF, FLAC og Ogg Vorbis. Lydeditoren er også udvidelig, som giver dig mulighed for at tilføje yderligere lydformatstøtte til programmet.

Programmet giver nyttige redigeringsfunktioner som evnen til at falme ind og ud, klippe klip, anvende normalisering, og skift hastighed eller tonehøjde. Du kan tilpasse dine lydklip med klippe, kopiere og indsætte evner. Når du gør den uundgåelige fejl, giver Audacity ubegrænset sekventiel Fortryd og Gendan, som giver dig mulighed for at gå tilbage til en række trin.

Audacity er en god mulighed for at optage og redigere din lyd, men desværre mangler det nogen nyttige udgivelsesmuligheder. For at offentliggøre, sig en podcast, skal du eksportere optagelsen og derefter manuelt uploade den til din hosting- eller forlagstjeneste. Udover denne mangel tilbyder lydprogrammet et robust sæt funktioner gratis, hvilket gør det til et omkostningseffektivt alternativ til de dyre lydredigeringsprogrammer.

Opdateret: 7. september 2018

______ product_main_features8223 ___
 • Åbner et stort udvalg af mediefiler
 • Tilbyder 2 GB gratis skylagring
 • Uploader indhold til dit Cloud-lagerplads
 • Downloader dine medier, så du kan se dem hvor som helst
 • Optager og deler video til Facebook
______ product_text8223 ___

RealNetwork RealPlayer Cloud er en multimedieafspiller til computere og mobile enheder, der giver dig mulighed for at fange, gemme og dele videoer. Spilleren bruger cloud storage, som gør det muligt at se og downloade din video fra forskellige enheder.

RealPlayer Cloud er tilgængelig til Windows, Roku, Chromecast, iOS, Android og webbrowsere. Afspilleren kan åbne alle de udbredte mediefilformater, f.eks. MPEG-4, ASF, QuickTime, MP3, JPEG og PNG. Du kan bruge programmet til at indfange og dele footage via Facebook eller e-mail, hvilket er særligt praktisk på din mobilenhed.

Sammen med mobilenheder og webbrowsere kan du få adgang til afspilleren på dit Windows-skrivebord. Brugergrænsefladen RealPlayer Cloud indeholder tre lodrette paneler, der organiserer dit tilgængelige medie baseret på placeringen (din enhed, skyen eller cd / dvd), medietype (videoer, musik og fotos), overførsler, afspilningslister, delt medie, bogmærke videoer og meget mere. Når du først opretter en konto til RealPlayer Cloud, starter du med 2 GB Cloud-plads, men kan tilføje plads ved at betale, henvise til en ven, dele din første video, tilføje din første video og tilføje andre enheder. Du kan oprette video- og lydspilister ved at trække og slippe dine filer. Du kan også søge efter webvideoer i RealPlayer Cloud (Internet Explorer), selv når du spiller medier.

RealNetwork RealPlayer Cloud er en solid og bekvem medieafspiller. Det kan åbne mange almindeligt anvendte mediefilformater, dele dine optagede optagelser til Facebook eller e-mail, og de er tilgængelige på tværs af flere enheder via Cloud storage. RealPlayer Cloud er en kvalitetsservice, der gør det nemmere for dig at se dine medier.

Opdateret: 20. juli 2015

______ product_main_features8501 ___ ______ product_text8501 ___ ______ product_main_features8088 ___
 • Giver en ren brugergrænseflade med nemme at bruge afspilningskontroller
 • Understøtter mange video- og lydformater
 • Leverer HD-video med H.264-komprimering
 • Viser indhold fra dit skrivebord eller på internettet.
______ product_text8088 ___

Apple QuickTime Player er en gratis medieafspiller, der er bundtet med Mac OS X og kan downloades på Windows-platformen. Det understøtter forskellige billed-, lyd- og videoformater.

I QuickTime Player kan du afspille næsten alle mediefiler, du møder, uanset om det er lyd, video eller endda billeder. Spilleren har H.264-videokomprimering, hvilket gør den levende HD-video mulig. Udseendet af afspilleren er enkelt, viser afspilningsknapper og en lydstyrke. Nogle afspillervalg indeholder forskellige visningsstørrelser og A / V-specifikationer, som f.eks. Bas, diskant, lysstyrke og farve.

Til Apple-brugere af QuickTime Player X eller Windows-brugere af QuickTime Pro er der flere avancerede funktioner. Programmet lader dig ikke bare sidde i sæderne, det giver dig flere værktøjer til at skabe dit eget indhold. Du kan oprette dine egne filmoptagelser ved hjælp af computerens kamera. Du kan optage lyd ved hjælp af computerens mikrofon eller din egen mikrofon. Du kan også lave en skærmoptagelse af din egen computerskærm.

Om du er en Apple- eller Windows-bruger, er QuickTime Player en af dine bedste muligheder for videoafspilning. Den understøtter en imponerende mængde mediefiler og har en af de bedste udseendelser af enhver tilgængelig medieafspiller. Det faktum, at det er gratis, sælger aftalen.

Opdateret: 13. marts 2014

______ product_main_features8502 ___
 • Tilgængelig som et online-, virksomheds- og desktopprogram
 • Nem at bruge træk og slip interface
 • Automatisk annotation
 • Databehandling og samarbejde
 • Eksporter til GenBank, FASTA og tekstformater
______ product_text8502 ___

Genome Compiler er et genetisk designprogram til Windows og OS X. Softwaren er tilgængelig som tre forskellige versioner, online, enterprise og desktop. Online- og desktopversionerne er gratis.

Softwaren gør det muligt at designe, bygge og teste biologiske komponenter, såsom DNA- og proteinsekvenser. Det giver en bred vifte af avancerede designværktøjer som automatisk annotering, kompileringsmotor, helt genomteknik, kombinatorisk design og datahåndtering og samarbejde. Den online version giver dig mulighed for at arbejde på projekter gemt i sin sky, der er tilgængelige overalt, samt samarbejde med andre brugere fra hvor som helst.

Når du arbejder på projekter, bruger softwaren filen %li_nk% til at gemme projektdata. Du kan også eksportere dit projekt til GenBank, FASTA og tekstformater.

Genome Compiler er et alsidigt program, der giver nyttige værktøjer og kan eksportere til flere populære DNA- og proteinsekvensformater, som GenBank og FASTA. Også fordi det er tilgængeligt gratis online og som et desktopprogram, gør Genome Compiler et overkommeligt valg til design, bygning og test sekvenser.

Opdateret: 29. maj 2015

___
Programmer, der åbnes AMR Filer
Windows
Audacity
SoX
Apple QuickTime Player
RealNetworks RealPlayer Cloud
ShedWorx Smart Converter
ArcSoft TotalMedia Theatre
Audials One
NCH Switch
Wondershare Filmora
Linux
Audacity
SoX
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
Macgo Mac Media Player
Audacity
SoX
Apple QuickTime Player
RealNetworks RealPlayer Cloud
NCH Switch
Wondershare Filmora
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Om AMR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.amr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Adaptive Multi-Rate Codec File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.