Vigtigste : Filudvidelser : .ani Fil

.ani Filudvidelse

FiltypeWindows Animated Cursor

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format Binary

.ANI option nummer

En ANI-fil er en cursor animationsfil, der anvendes af Windows-operativsystemet. Den indeholder billedrammer til animationssekvensen som en samling .ICO-filer. ANI-filer ligner .CUR-filer, men indeholder flere billeder, der bruges til animation.

Flere oplysninger

ANI-filer bruges til at gemme standard Windows-animerede cursorer, f.eks. det snurrende timeglas. De kan også bruges til at gemme brugerdefinerede animerede markører. ANI-filer kan downloades fra tredjepartsudviklere og er ofte inkluderet i brugerdefinerede skrivebordstemaer.

NOTAT: Den 31. marts 2007 udsendte Microsoft et sikkerhedsadvarsel om en sårbarhed i den måde, hvorpå Windows håndterer animerede markørfiler. Problemet berører Windows 2000 til og med Windows Vista.

Programmer, der åbnes ANI Filer
Windows
ACD Systems ACDSee
Inkscape
Axialis CursorWorkshop
RealWorld Cursor Editor
G.D.G. AniTuner
Aha-Soft ArtCursors
IcoFX
Linux
Inkscape
Macintosh
Inkscape

Om ANI Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.ani er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Windows Animated Cursor, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.