Vigtigste : Filudvidelser : .apl Fil

.apl Filudvidelse

Filtype1Monkey's Audio Track Information File

Udvikler Matthew T. Ashland
Kategori Audio Files
Format Text and Binary

Hvad er APL fil?

Spor informationsfil oprettet af Monkey's Audio, en tabsfri lydkompressor; indeholder metadata til et lydspor, herunder start og slut placering af sporet inden for en kilde .APE file; kan også omfatte kunstner, album, sangnavn, længde og andre sporoplysninger.

Flere oplysninger

APL-filer bruges til at hoppe til den rigtige position i en APE-lydfil. De bruges også til at vise sporoplysninger, mens du spiller musik. APL-filer kan genereres fra .CUE filer ved hjælp af MakeAPL-programmet, som er bundtet med Monkey's Audio.

Programmer, der åbnes APL Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
JRiver Media Center
Nullsoft Winamp
Monkey's Audio
Macintosh
JRiver Media Center
Nullsoft Winamp

Filtype2ArcPad Layer File

Udvikler ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.APL option nummer 2

Kortlagsfil, der bruges af ArcPad, et kortlægningsværktøj, der bruges til at analysere GIS-data i feltet; gemmer en delmængde af kortlagsegenskaber for et eksporteret ArcGIS-kort indeholder symboler til visning af funktioner, skalaer og etiketudtryk for laget.

Flere oplysninger

ArcPad-lagfiler bruges til at studere GIS-data i feltet med ArcPad, som kører på Windows mobile platform-enheder. APL-filer eksporteres af ArcGIS-applikationen.

Programmer, der åbnes APL Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Filtype3ACDSee Plugin File

Udvikler ACD Systems
Kategori Plugin Files
Format Binary

.APL option nummer 3

Plug-in tilføjes til ACDSee Photo Manager, et program der bruges til at organisere og røre op digitale fotos; indeholder funktioner, der udvider softwarens muligheder bruges ofte til at læse digitale billedformater RAW-billedformater eller se filformater fra andre programmer.

Programmer, der åbnes APL Filer

Om APL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.apl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ACDSee Plugin File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.