Vigtigste : Filudvidelser : .apl Fil

.apl Filudvidelse

Filtype1Monkey's Audio Track Information File

Udvikler Matthew T. Ashland
Kategori Audio Files
Format Text and Binary

Hvad er APL fil?

Sporinformationsfil oprettet af Monkey's Audio, en tabsfri lydkompressor; indeholder metadata for et lydspor, herunder sporets start- og slutplacering i en kilde .APE fil; kan også indeholde kunstner, album, sangnavn, længde og andre sporoplysninger.

Flere oplysninger

APL-filer bruges til at springe til den korrekte position i en APE-lydfil. De bruges også til at vise sporoplysninger, mens musik afspilles. APL-filer kan genereres fra .CUE-filer ved hjælp af programmet MakeAPL, som er med i Monkey's Audio.

Programmer, der åbnes APL Filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
JRiver Media Center
Nullsoft Winamp
Monkey's Audio
Macintosh
JRiver Media Center
Nullsoft Winamp

Filtype2ArcPad Layer File

Udvikler ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.APL option nummer 2

Kortlagfil, der bruges af ArcPad, et kortlægningsværktøj, der bruges til at analysere GIS-data i marken; gemmer en delmængde af kortlagets egenskaber for et eksporteret ArcGIS-kort; indeholder symbologi til visning af funktioner, skalaer og etiketudtryk for laget.

Flere oplysninger

ArcPad-lagfiler bruges til at studere GIS-data i felten med ArcPad, som kører på enheder på Windows-mobilplatformen. APL-filer eksporteres af ArcGIS-applikationen.

Programmer, der åbnes APL Filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Filtype3ACDSee Plugin File

Udvikler ACD Systems
Kategori Plugin Files
Format Binary

.APL option nummer 3

Plug-in tilføjes til ACDSee Photo Manager, et program, der bruges til at organisere og forbedre digitale fotos; indeholder funktioner, der udvider softwarens muligheder; bruges ofte til at læse digitalkamera RAW-billedformater eller til at se filformater fra andre programmer.

Programmer, der åbnes APL Filer

Om APL Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.apl er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ACDSee Plugin File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.