Vigtigste : Filudvidelser : .art Fil

.art Filudvidelse

Filtype1ArtCAM Model

Udvikler Delcam
Kategori CAD Files
Format N/A

Hvad er ART fil?

CAD-model skabt af ArtCAM, et CNC-program (computer numerisk styring), der bruges til kunstnerisk design og fremstilling; gemmer en 2D- eller 3D-model samt instruktioner til en maskine til at skære eller indgravere designet; bruges til skilte, træbearbejdning, gravering og smykker.

Programmer, der åbnes ART Filer

Filtype2BERNINA Embroidery File

Udvikler BERNINA
Kategori Data Files
Format N/A

.ART option nummer 2

Broderimønster skabt med BERNINA broderisoftware; indeholder et mønster, der kan indlæses i en BERNINA symaskine og syes på en quilt, en skjorte eller et andet stykke stof.

Flere oplysninger

BERNINA ART-filer kan åbnes og redigeres med den broderisoftware, der følger med BERNINA symaskinerne. De kan også åbnes, ses og udskrives med BERNINAs gratis ArtLink-software.

BEMÆRK: Der findes flere forskellige versioner af ART-formatet, og ældre versioner af BERNINA-software kan muligvis ikke åbne nyere versioner af ART-filer.

Programmer, der åbnes ART Filer

Filtype3AOL Compressed Image File

Udvikler AOL
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.ART option nummer 3

Bitmap-billedfil komprimeret af America Online (AOL); gemt i et proprietært format, som de fleste billedvisningsprogrammer ikke kan genkende; kan åbnes i America Online ved at vælge "File→Open..."

Flere oplysninger

For at gemme en ART-fil i et mere kompatibelt format skal du åbne billedet med AOL File Viewer, vælge "Save As..." og vælge et andet format.

Programmer, der åbnes ART Filer
Windows
ACD Systems ACDSee
Macintosh
AOL

Filtype4Art Document

Udvikler N/A
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.ART option nummer 4

Billedfil, der kan være oprettet af flere forskellige tegneprogrammer; typisk en vektorgrafik og bruger punkter, toppunkter og linjer til at repræsentere billedet i stedet for prikker som et bitmap-billede; bruges også af forskellige clipart-programmer.

Programmer, der åbnes ART Filer
Windows
Adobe Illustrator
CorelDRAW Graphics Suite 2019
Canon Crayola
CorelDRAW Graphics Suite
Macintosh
Adobe Illustrator
Canon Crayola
CorelDRAW Graphics Suite

Filtype5Artifacts Artifact File

Udvikler Versioned
Kategori Developer Files
Format XML

.ART option nummer 5

Visual Studio programfejlbeskrivelse oprettet med Artifacts, en filbaseret fejlsporingssystem; gemt som en "artefakt" med et unikt ID og indeholder en fejlbeskrivelse i XML-format; kan kategoriseres og filtreres efter etiketter i Artifacts.

Programmer, der åbnes ART Filer
Windows
Versioned Artifacts

Om ART Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.art er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Artifacts Artifact File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.