Vigtigste : Filudvidelser : .aseprite Fil

.aseprite Filudvidelse

FiltypeAseprite Sprite File

Udvikler David Capello
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.ASEPRITE option nummer

En ASEPRITE-fil indeholder en sprite oprettet af Aseprite, en animeret sprite editor og pixel art tool. Det gemmer en grafik eller animation, som indeholder lag, rammer, paletter og tags. ASEPRITE-filer indeholder også sprite-indstillinger, som f.eks. Bredde, højde, farvemodus, pixelformation og baggrund.

Flere oplysninger

ASEPRITE-fil åbnes i Aseprite 1.2

ASEPRITE-filer kan også gemmes som .ASE filer, som gemmes i samme format men med en anden udvidelse. ASEPRITE og ASE-filer er de mest almindelige filer forbundet med Aseprite og kan lukkes og genåbnes til yderligere redigering i programmet.

Du kan oprette en ASEPRITE-fil i Aseprite ved at vælge Filer → Ny ... , derefter Fil → Gem eller Gem som ..., og vælg ASEPRITE-formatet. Du kan åbne en ASEPRITE-fil i Aseprite ved at vælge Arkiv → Åbn ... eller Åbn Nylig og vælge ASEPRITE-filen.

Aseprite kan også bruges til at eksportere ASEPRITE-filer til mere populære formater, f.eks. .PNG eller .GIF filer. Når filen ASEPRITE er åben, skal du vælge Filer → Gem kopi som.

Programmer, der åbnes ASEPRITE Filer
Linux
Aseprite

Om ASEPRITE Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.aseprite er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Aseprite Sprite File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.