Vigtigste : Filudvidelser : .alz Fil

.alz Filudvidelse

FiltypeALZip Archive

Udvikler ESTsoft
Kategori Compressed Files
Format N/A

.ALZ option nummer

En EGG-fil er et komprimeret arkiv oprettet af ALZip, et program til komprimering og dekomprimering af filer. Den indeholder en eller flere filer komprimeret i det proprietære EGG-format. EGG-filer kan indeholde AES-256-kryptering og passwordbeskyttelse for at sikre arkivet.

Flere oplysninger

Skærmbillede af en .egg-fil i ESTSoft ALZip 8

EGG-fil åben i ESTSoft ALZip 8

Du kan dekomprimere EGG-filer ved hjælp af ALZip og Bandizip i Windows. Du kan også bruge UnEgg i Linux.

Egg-formatet indeholder intelligente komprimeringsteknikker til at skabe mindre filstørrelser. Det understøtter også Unicode og er derfor nyttigt til flersprogede arkiver.

ALZip er et simpelt komprimeringsværktøj til Windows, som er særligt populært i Korea. Det har to proprietære formater: EGG-formatet, som blev frigivet i version 8, og .ALZ-formatet, som ligner Zip-formatet. Programmet kan også komprimere og dekomprimere filer til andre formater, f.eks. .TAR og .ZIP.

Programmer, der åbnes ALZ Filer
Windows
ESTsoft ALZip
Macintosh
The Unarchiver

Om ALZ Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.alz er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ALZip Archive, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.