Vigtigste : Filudvidelser : .avchd Fil

.avchd Filudvidelse

FiltypeHigh Definition Video File

Udvikler Sony, Panasonic
Kategori Video Files
Format N/A

.AVCHD option nummer

Et filbaseret format til digital optagelse og afspilning af video i høj opløsning; navnet er et akronym, der står for Advanced Video Coding High Definition.

Flere oplysninger

AVCHD-formatet blev introduceret i 2006 efter at være blevet udviklet i fællesskab af Sony og Panasonic, primært til brug i højopløsnings-camcordere til forbrugere. Som format er AVCHD sammenligneligt med .HDV og er et format, der er acceptabelt til professionel brug.

Afspilning af AVCHD-formatet understøttes ikke på alle Blu-ray Disc-afspillere, da AVCHD ikke er en del af Blu-ray Disc-specifikationen, selv om AVCHD har mange formatligheder med Blu-ray Disc, selv om det ikke er en del af Blu-ray Disc-specifikationen.

NOTE: There is a known incompatibility of the AVCHD format within the Panasonic brand's original HD Writer importing and editing software, which shipped from 2006 to 2008. Denne version af HD Writer kan ikke genkende det nuværende 1080i-format eller nyere formater som 1080p50 eller 1080p60. The newer HD Writer AE can in fact read the newer 1080i format while versions 2 and higher can read 1080p (in both frame rates).

Programmer, der åbnes AVCHD Filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Xilisoft Video Converter Ultimate
Corel VideoStudio
Pinnacle Studio
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Xilisoft Video Converter Ultimate
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Om AVCHD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.avchd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype High Definition Video File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.