Vigtigste : Filudvidelser : .bashrc Fil

.bashrc Filudvidelse

FiltypeBash Non-Interactive Login Shell File

Udvikler The GNU Project
Kategori System Files
Format Text

.BASHRC option nummer

Shell fil, der bruges af Linux og Mac OS X terminal programmer; indeholder opsætningsinstruktioner for shell'en, f.eks. deklarationer for miljøvariabler og standardskripter, der skal køres; bruges ofte til at indstille brugerens præferencer for kommandoprompten samt stier til almindelige mapper og programeksekverbare programmer.

Flere oplysninger

BASHRC-filer udføres automatisk, når en bruger opretter en ny shell, der er en ikke-interaktiv login shell. Med andre ord køres BASHRC-filerne for hver Bash-kommando, der udføres, efter at terminalen er oprettet. Dette kan være nyttigt til at initialisere de samme indstillinger for indlejrede shell-scripts.

BASHRC-filer adskiller sig fra .BASH_PROFILE-filer, som udføres for interaktive login-shells (når en bruger indtaster loginoplysninger eller åbner en ny terminal).

BEMÆRK: BASHRC-filer er skjulte og indeholder ikke et filnavnspræfiks. De har altid filnavnet .bashrc og befinder sig i brugerens hjemmemappe.

Programmer, der åbnes BASHRC Filer
Windows
IDM UltraEdit
Linux
GNU Bash
IDM UltraEdit
Macintosh
Apple App Store
MacroMates TextMate
GNU Bash
Apple Terminal
IDM UltraEdit

Om BASHRC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bashrc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Bash Non-Interactive Login Shell File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.