Vigtigste : Filudvidelser : .bcs Fil

.bcs Filudvidelse

Filtype1Batch Compiler Specification File

Udvikler Nem's Tools
Kategori Settings Files
Format Text

Hvad er BCS fil?

Konfigurationsfil, der bruges af Batch Compiler, et program, der bruges til at kompilere brugerdefinerede kort til spil som Half-Life og Quake; gemmer parametre, der udfylder Batch Compiler-grænsefladen med de felter og parametre, der kan angives til opbygning af et kort.

Flere oplysninger

Flere BCS-filer er inkluderet med Batch Compiler i Specifikationer-mappen i softwareinstallationen. Disse specifikationer kan indlæses i Batch Compiler via programmenuen "Specifications".

Programmer, der åbnes BCS Filer

Filtype2Sonic Foundry Batch Converter Script

Udvikler MAGIX
Kategori Audio Files
Format N/A

.BCS option nummer 2

Fil, der bruges af Sonic Foundry Batch Converter, et program, der bruges til at foretage lydredigeringer af flere filer i batchtilstand; gemmer indstillinger for konvertering af lyd fra et format til et andet; indgår nogle gange i Valve .VPK-pakker, så brugere af spilmods kan genudføre lydkonverteringerne, når de laver deres egne tilpassede mods.

Flere oplysninger

NOTAT: Batch Converter er blevet afbrudt. Det var inkluderet i nogle ældre versioner af MAGIX' Sound Forge-software.

Programmer, der åbnes BCS Filer
Windows
MAGIX Sound Forge Pro

Filtype3Boland Calibration Settings File

Udvikler Boland
Kategori Settings Files
Format Text

.BCS option nummer 3

Indstillingsfil, der bruges til Boland premium LCD skærme; indeholder kalibreringsindstillinger, der indstiller visningsparametrene for en skærm; kan åbnes med Bolands ControllerUtility.exe og redigeres med en hvilken som helst teksteditor.

Programmer, der åbnes BCS Filer
Windows
Microsoft Notepad
Boland ControllerUtility

Om BCS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bcs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Boland Calibration Settings File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.