Vigtigste : Filudvidelser : .bdc Fil

.bdc Filudvidelse

Filtype1Babylon Dictionary File

Udvikler Babylon
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er BDC fil?

Ordbogsfil, der bruges af Babylon, et online oversættelsesværktøj; indeholder termer og definitioner for et bestemt sprog, f.eks. den engelske Oxford-ordbog; bruges til at slå op og søge efter definitioner af ord i Babylon.

Programmer, der åbnes BDC Filer
Windows
Babylon
Macintosh
Babylon Mac

Filtype2West Point Bridge Designer Design File

Udvikler West Point
Kategori CAD Files
Format Binary

.BDC option nummer 2

CAD fil oprettet af West Point Bridge Designer, et brotegnings- og konstruktionsprogram; gemmer broens layout, herunder dimensioner, anvendte materialer og omkostningsberegning; bruges til at gemme design i uddannelsesmæssige sammenhænge.

Flere oplysninger

Brokonstruktioner kan simuleres i softwaren for at teste broens bæreevne. Simuleringen kører en virtuel lastbil over broen.

NOTAT: West Point Bridge Designer er den officielle software, der bruges til West Point Bridge Design-konkurrencen, som giver eleverne mulighed for at indsende brodesigns til præmier.

Programmer, der åbnes BDC Filer
Windows
West Point Bridge Designer
Macintosh
West Point Bridge Designer

Om BDC Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bdc er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype West Point Bridge Designer Design File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.