Vigtigste : Filudvidelser : .bmml Fil

.bmml Filudvidelse

Filtype1Balsamiq Mockups Markup Language File

Udvikler Balsamiq Studios
Kategori Page Layout Files
Format XML

Hvad er BMML fil?

En BMML-fil er en mockup-fil, der er oprettet af Balsamiq Mockups, et program, der bruges til at bygge GUI-design og wireframes til websteder. Den indeholder markup-sprog i XML-format, der gengives til en mockup af en brugergrænseflade, når den åbnes i Balsamiq Mockups. BMML-filer blev erstattet af BMPR-filer, som er gemt i binært format.

Flere oplysninger

Et mockup består af forskellige aktiver, knapper, containere, formularer, ikoner, tekst, medier og symboler, der bruges til at designe en brugergrænseflade eller et websted. Balsamiq Mockups lagrede oprindeligt mockups i .XML-filer og introducerede derefter BMML-filer i version 2 af programmet. BMML-filer er simpelthen XML-filer med udvidelsen ".bmml". However, BMML files were then replaced by BMPR files with the release of Balsamiq Mockups 3.

NOTE: You can still import BMML files into Balsamiq Mockups by selecting Project → Import.

Programmer, der åbnes BMML Filer

Filtype2Braille Music Markup Language File

Udvikler The Contrapunctus Project
Kategori Audio Files
Format XML

.BMML option nummer 2

Fil gemt i XBMML-formatet og åbnet af Braille Music Reader, et musikskabelsesværktøj for synshandicappede; indeholder et musikalsk partitur i punktskrift, herunder partiturindstillinger, såsom noter, tonehøjde og oktaver; indeholder metadata relateret til partituret med henblik på indeksering.

Flere oplysninger

For at åbne en BMML-fil i Braille Music Reader skal du vælge Fil → Import → Xbmml, navigere til din fil og klikke på Open.

NOTAT: XBMML-udvidelsen svarer til .BMML-filudvidelsen, men har mulighed for lagring af metadata.

Programmer, der åbnes BMML Filer

Om BMML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bmml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Braille Music Markup Language File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.