Vigtigste : Filudvidelser : .bmml Fil

.bmml Filudvidelse

Filtype1Balsamiq Mockups Markup Language File

Udvikler Balsamiq Studios
Kategori Page Layout Files
Format XML

Hvad er BMML fil?

En BMML-fil er en mockup-fil, der er oprettet af Balsamiq Mockups, en applikation, der er brugt til at opbygge GUI-design og hjemmeside wireframes. Den indeholder markup-sprog i XML-format, der gøres til en mockup af en brugergrænseflade, når den åbnes i Balsamiq Mockups. BMML-filer blev erstattet af BMPR-filer, som er gemt i binært format.

Flere oplysninger

En mockup består af forskellige aktiver, knapper, containere, formularer, ikoner, tekst, medier og symboler, der bruges til at designe en brugergrænseflade eller et websted. Balsamiq Mockups oprindeligt gemte mockups i .XML filer introducerede derefter BMML-filer i version 2 af programmet. BMML-filer er simpelthen XML-filer med ".bmml" -udvidelsen. Men BMML-filer blev derefter erstattet af BMPR-filer med udgivelsen af Balsamiq Mockups 3.

BEMÆRK: Du kan stadig importere BMML-filer til Balsamiq Mockups ved at vælge Project → Import.

Programmer, der åbnes BMML Filer

Filtype2Braille Music Markup Language File

Udvikler The Contrapunctus Project
Kategori Audio Files
Format XML

.BMML option nummer 2

Fil gemt i BMML format og åbnet af Braille Music Reader, et musikoprettelsesværktøj til synshandicappede; indeholder en braille musikalsk score; indeholder score data, såsom noter, tonehøjde og oktaver.

Flere oplysninger

Hvis du vil åbne en BMML-fil i Braille Music Reader, skal du vælge Fil → Import → Bmml, navigere til din fil og klikke på Åbn.

Programmer, der åbnes BMML Filer

Om BMML Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.bmml er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Braille Music Markup Language File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.