Vigtigste : Filudvidelser : .cdlx Fil

.cdlx Filudvidelse

Filtype1Audition CD Layout File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Audio Files
Format N/A

Hvad er CDLX fil?

Lyd-cd-layoutfil oprettet af Adobe Audition, et program til optagelse og lydproduktion; introduceret med Adobe Audition CS6 og giver brugeren mulighed for at gemme layoutet af forskellige lydspor og derefter brænde dem på en cd; understøtter lyd fra ethvert format, som Audition understøtter.

Programmer, der åbnes CDLX Filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Filtype2ConceptDraw PRO XML Library File

Udvikler Computer Systems Odessa
Kategori Vector Image Files
Format XML

.CDLX option nummer 2

Biblioteksfil, der anvendes af ConceptDraw PRO, et værktøj til diagrammering af virksomhedsdata; indeholder former eller objekter, der kan bruges i en datavisualisering, f.eks. et diagram eller diagram; gemt i XML-format.

Flere oplysninger

For at oprette CDLX-filen skal du vælge Fil → Bibliotek → Gem som..., navngive filen, vælge gemmeplacering, vælge "CDLX (ConceptDraw XML Libraries, *.cdlx)" fra drop-down-menuen "File Format", og klik på Save.

NOTAT: CDLX-filen er den samme som .CDL-filen, bortset fra at den gemmer data i XML-formatet i stedet for det binære format.

Programmer, der åbnes CDLX Filer
Windows
CS Odessa ConceptDraw PRO
Macintosh
CS Odessa ConceptDraw PRO

Om CDLX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cdlx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ConceptDraw PRO XML Library File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.