Software : CS Odessa : CS Odessa ConceptDraw PRO

CS Odessa ConceptDraw PRO

Udgave
(fra og med 2015-01-07)
10
Perrons
Licens Commercial

Software Review

Hovedfunktioner

  • Visualiser forretningsprojekter og modeller gennem illustrationer, flowdiagrammer osv.
  • Opret flydende diagrammer med smidige smarte forbindelser
  • Importer og eksporter data til og fra en række forskellige formater, som Visio XML og PowerPoint

CS Odessa ConceptDraw PRO er et program, der bruges til at skabe datavisualiseringer, såsom flowdiagrammer, til forretningsformål. Det er en del af ConceptDraw Office-pakken, som omfatter MINDMAP og PROJECT.

ConceptDraw PRO giver dig mulighed for at oprette visualiseringer til at hjælpe med at organisere og præsentere dine projekter og forretningsmodeller. Programmet giver dig en række tegneværktøjer og biblioteksobjekter til at skabe illustrationer, f.eks. et restaurantlayout, for at give din forretningsplan liv. Programmet giver dig mulighed for nemt at oprette diagrammer med programmets smarte stik. Denne funktion giver dig mulighed for at forbinde til og bøje rundt om objekter i dit diagram. Til præsentation af dine data giver programmet dig mulighed for at oprette dynamiske præsentationer, der afspejler ændringer i live, så du kan redigere, mens du præsenterer.

Programmet har sit eget proprietære XML-format til at gemme dokumenter, skabeloner og andre data, men understøtter også andre formater. Programmet kan eksportere og importere PowerPoint-, JPEG-, Visio XML-, PNG- og andre formater. ConceptDraw PRO kan også eksportere dine data til det meget udbredte PDF-format.

ConceptDraw PRO kan prale af en række nyttige funktioner, der hjælper dig med at visualisere dine data i forretningsverdenen. Programmet giver dig en række tegneværktøjer til at illustrere din model, smarte stik til at skabe flydende diagrammer og giver dig mulighed for at skabe dynamiske præsentationer. Hvis du leder efter et alternativ til Microsoft Visio til at formidle dine forretningsdata, så prøv CS Odessa ConceptDraw PRO.

▶ Primær filudvidelse

.cddz – ConceptDraw PRO Document

▶ Andre filudvidelser brugt CS Odessa ConceptDraw PRO 10

Understøttede filtyper
.CDD ConceptDraw PRO Document
.CDT ConceptDraw PRO Template
.CDL ConceptDraw PRO Library File
.CDLX ConceptDraw PRO XML Library File
.CDS ConceptDraw SlideShow
.CDX ConceptDraw PRO XML Document
.CDSX ConceptDraw PRO XML SlideShow File
.CDTX ConceptDraw PRO XML Template
Yderligere relaterede filformater
.JPG JPEG Image
.VDX Visio Drawing XML File
.VSDX Visio Drawing