Vigtigste : Filudvidelser : .cdt Fil

.cdt Filudvidelse

Filtype1CD-Text File

Udvikler Sony
Kategori Disk Image Files
Format Binary

Hvad er CDT fil?

Metadatafil med lyddisker, der er oprettet ved at rippe, redigere og brænde programmer indeholder cd-tekst data, som kan beskrive album navn og sang oplysninger; ofte gemt med en .CUE og .BIN fil, der sammen indeholder dataene til et lyddiskbillede.

Flere oplysninger

CD-Text er en del af Red Book CD-standarden, som blev udviklet af Sony og Philips.

BEMÆRK: VideoLAN VLC mediaspiller kan åbne cd-tekstfiler på Windows og Linux platforme med support fra libcdio biblioteket.

Programmer, der åbnes CDT Filer
Windows
Nero
Foobar2000
PowerISO
Macintosh
Roxio Toast

Filtype2CorelDRAW Image Template

Udvikler Corel
Kategori Settings Files
Format Binary

.CDT option nummer 2

En CDT-fil er en billedskabelon oprettet af CorelDRAW, et billedredigerings- og sidelayoutprogram. Den indeholder egenskaber til et nyt billede, herunder indstillinger for grafisk og objektfyldning og side-, linjal-, gitter-, retningslinje- og stilegenskaber. CDT-filer bruges til at oprette dokumenter som breve, postkort, billeder, ikoner, websider, webbannere og brochurer.

Flere oplysninger

CDT-fil åbnes i CorelDRAW 2019

CDT-filer bruges til at gemme standardindstillinger for at oprette flere .CDR dokumenter eller billeder. Du kan oprette en skabelon fra en cdr-fil, når du gemmer den som en skabelon ved at vælge Arkiv → Gem som skabelon .... Du kan også redigere en af Corels mange færdige skabeloner tilgængelige online. Du kan få adgang til disse skabeloner direkte fra programmet ved at vælge File - > Ny fra skabelon ....

Du kan eksportere CDT-filen i CorelDRAW til andre mere populære formater. Afhængigt af dine behov kan du eksportere CDT-filen til et .PDF -dokument eller som et .JPG , .PNG eller .BMP billede. Du kan også eksportere CDT-filer til formatet .AI Adobe Illustrator.

CorelDRAW er inkluderet i CorelDRAW Graphics Suite sammen med følgende programmer:

BEMÆRK: CDT-skabeloner blev erstattet af .CDRT filer i CorelDRAW.

Programmer, der åbnes CDT Filer
Windows
ACD Systems Canvas
CorelDRAW Graphics Suite 2019
Inkscape
Corel Presentations
CorelDRAW Graphics Suite
Linux
Inkscape
sK1
Macintosh
Inkscape
CorelDRAW Graphics Suite

Filtype3ConceptDraw PRO Template

Udvikler Computer Systems Odessa
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.CDT option nummer 3

Diagram skabelon oprettet af ConceptDraw PRO, en teknisk diagrammerapplikation; lagrer forudindstillede former, linjer, tekst og symboler, som kan bruges til at oprette nye .CDD diagrammer; kan være designet af brugeren eller inkluderet i softwareinstallationen.

Programmer, der åbnes CDT Filer
Windows
CS Odessa ConceptDraw PRO
Macintosh
CS Odessa ConceptDraw PRO

Om CDT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cdt er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype ConceptDraw PRO Template, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.