Vigtigste : Filudvidelser : .cfxr Fil

.cfxr Filudvidelse

FiltypeCocoa Sfxr File

Udvikler cfxr
Kategori Audio Files
Format XML

.CFXR option nummer

Fil oprettet af cfxr ("Cocoa sfxr"), et Mac lydeffekter program, der blev portet fra det oprindelige sfxr Windows-program; gemmer indstillinger for en eller flere lydeffekter i et XML-format; bruges til lagring af tilfældigt genererede lydeffekter.

Flere oplysninger

CFRX-filer bruges ofte til lagring af lydeffekter til videospil. De gemmes ved hjælp af XML-formatering i stedet for det binære .SFS format, der bruges af sfxr. Men de kan stadig eksporteres til .WAV filer som sxfr.

Cfxr-programmet genererer tilfældigt niveauerne på tværs af forskellige lydindstillinger hver gang brugeren vælger en ny lyd. Gemte CFXR-filer gemmer lydinformation som angrebetiden, opretholde tiden, henfaldstid, vibrato, phaser-forskydninger og filtre.

Programmer, der åbnes CFXR Filer
Macintosh
cfxr

Om CFXR Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cfxr er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Cocoa Sfxr File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.