Vigtigste : Filudvidelser : .sfs Fil

.sfs Filudvidelse

Filtype1Kerbal Space Program Save File

Udvikler Squad
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er SFS fil?

Fil skabt af Kerbal Space Program (KSP), et spil hvor spillere bygger og styrer et rumprogram; gemmer tilstanden af spillet som en fil kaldet persistent.sfs; tillader spillet genoptages.

Flere oplysninger

Kerbal Space Program giver brugerne mulighed for at skabe "quicksaves" af spil og vende tilbage til tidligere stater i spillet, hvis raket kolliderer. Når spillet opretter quicksave, gemmer det indholdet i filen quicksave.sfs.

Fælles SFS Filnavne

persistent.sfs - Filen i den gemte spilmappe, der gemmer tilstanden i spillet og giver spillet mulighed for at genoptages fra dialogboksen "Genoptaget gemt".

Programmer, der åbnes SFS Filer

Filtype2Squashfs File Archive

Udvikler N/A
Kategori Compressed Files
Format Binary

.SFS option nummer 2

Read-only arkivformat udviklet til Linux-baserede operativsystemer; bruges ofte til at oprette installationsarkiver og softwarefordelinger; typisk komprimeret under anvendelse af .GZIP kompression.

Flere oplysninger

SFS-filer bruges også til at installere opdateringer på Navigon-baserede GPS-enheder.

BEMÆRK: Nogle brugere har rapporteret, at 7-zip ikke kan udpakke SFS-filer. Hvis du har problemer, skal du afinstallere 7-zip og installere 7-zip 9.25 alpha. Denne version åbner SFS-filer.

Programmer, der åbnes SFS Filer
Windows
7-Zip
Linux
Squashfs

Filtype3SFX Sample File

Udvikler sfxr
Kategori Audio Files
Format Binary

.SFS option nummer 3

Fil oprettet af sfxr, et program der bruges til at lave lydeffekter; lagrer lydindstillinger som angrebetid, opretholde tid, frekvenser, cutoffs og filtre; kan bruges til at lave videospil lydeffekter.

Flere oplysninger

SFS-filer kan eksporteres til .WAV filer i softwaren.

BEMÆRK: Der findes en Mac-version af sfxr, der hedder cfxr ("Cocoa sfxr"). Cfxr kan dog ikke åbne SFS-filer. Det bruger sine egne XML formaterede .CFXR filer.

Programmer, der åbnes SFS Filer
Windows
sfxr

Om SFS Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.sfs er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype SFX Sample File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.