Vigtigste : Filudvidelser : .chd Fil

.chd Filudvidelse

FiltypeMAME Hard Disk Image

Udvikler The MAME Team
Kategori Game Files
Format Binary

.CHD option nummer

Arkadespilsdisk image, der bruges af nogle MAME (Multiple Arcade Machine Emulator) emulatorspil; gemmer en komprimeret version af hele indholdet af en arkademaskines harddisk; bruges sammen med en spilrom til at indlæse spillet.

Flere oplysninger

For at indlæse et MAME-arkadespil skal du typisk placere CHD-filen i en mappe med samme navn som ROM'ens filnavnspræfiks (nogle emulatorer bruger en enkelt generisk mappe til alle CHD-filer). For en ROM med filnavnet mygame.zip, en CHD-fil med navnet mygame.chd og en ROM-mappe Roms bruger emulatorer f.eks. almindeligvis følgende konvention:

  • /Roms/mygame.zip
  • /Roms/mygame/mygame.chd
Nogle CHD-filer er store i størrelse på grund af den oprindelige størrelse af arkadeharddisken. Selv om CHD-filer er komprimeret, kan de derfor stadig kræve store mængder diskplads.
Programmer, der åbnes CHD Filer
Windows
MAME
ExtraMAME
Linux
MAME
Macintosh
MacMAME
MAME OS X

Om CHD Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.chd er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MAME Hard Disk Image, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.