Software : Dave Dribin : MAME OS X

MAME OS X

Udgave
(fra og med 2016-11-18)
0.135
Perron
Licens Freeware
Kategori Gaming

Software Review

Hovedfunktioner

  • Emulates thousands of arcade games
  • Saves favorite games
  • Provides visual effects

MAME OS X er en OS X-port af emulatoren MAME (Multiple Arcade Machine Emulator). Den bruges til at emulere gamle arkadespil som Pacman, NBA Jam, Street Fighter, X-Men og 1942.

For at kunne spille spil med MAME OS X skal du bruge ROM'erne fra de originale arkadespil. MAME OS X emulerer også spillets hardware, herunder mikroprocessor, lydchips og grafik. MAME OS X giver en række nyttige funktioner, såsom muligheden for at gemme dine yndlingsspil, aktivere visuelle effekter for at imødekomme gameplayet og en enkel og ren grænseflade til at spille spil.

MAME OS X bruges primært af folk, der ønsker at gense klassiske arkadespil. Emulatoren er enkel og fungerer, selv om den har fejl og kræver, at du ejer det originale arkadespil for at kunne emulere ROM'en. MAME OS X ligner MacMAME, som er en anden OS X-portering af MAME. Desuden er begge disse projekter ikke blevet opdateret siden 2000'erne. Men på trods af alle disse fejl er der ikke andre bedre muligheder for at emulere klassiske arkadespil på OS X, hvilket betyder, at du bliver nødt til at arbejde dig igennem de fejl, der følger med MAME OS X.

▶ Primær filudvidelse

.zip – MAME Game ROM

▶ Andre filudvidelser brugt MAME OS X 0.135

Understøttede filtyper
.CFG MAME Configuration File
.CHD MAME Hard Disk Image
.DIF MAME CHD Diff File
.HI MacMAME High Scores File
.INP MAME Replay File
.NV MAME NVRAM File
.STA MAME Saved State File
Yderligere relaterede filformater