Vigtigste : Filudvidelser : .nv Fil

.nv Filudvidelse

Filtype1NewViews Database File

Udvikler Q.W. Page Associates
Kategori Database Files
Format Binary

Hvad er NV fil?

Databasefil oprettet af NewViews for DOS (også kaldet NV1), et DOS program, der bruges til virksomhedsregnskaber; kan indeholde løn-, skatte-, udgifts-, indkomst- og andre regnskabsoplysninger; bruges til at gemme og spore virksomhedens økonomi.

Flere oplysninger

NV-filer kan konverteres til det nyere .NV2-format ved hjælp af en NewViews for DOS-komponent kaldet NVEXPORT, et procedurebibliotek, der er stillet til rådighed af Q.W. Page. Efter konverteringen kan den oprettede fil åbnes af NewViews 2, første gang NewViews 2 åbnes.

NOTAT: NewViews for DOS blev oprindeligt udgivet i 1986. Det år vandt det PC Magazine's pris for teknisk ekspertise. Softwaren bruges stadig af nogle organisationer, som ikke er gået over til NewViews 2 (NV2) til Windows.

Programmer, der åbnes NV Filer

Filtype2MAME NVRAM File

Udvikler The MAME Team
Kategori Game Files
Format Binary

.NV option nummer 2

Spildatafil oprettet af MAME-arkadeemuleringsprogrammer; indeholder ofte spilindstillinger og gemte oplysninger om high score; bruges til at emulere NVRAM-hardwaren (Non-Volatile RAM) på arkaden.

Flere oplysninger

NV-filer bruges kun af nogle MAME-spil, mens andre bruger andre gemte datafiler, f.eks. .HI-filer.

Programmer, der åbnes NV Filer
Windows
MAME
ExtraMAME
Linux
MAME
Macintosh
MAME OS X

Om NV Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.nv er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MAME NVRAM File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.