Vigtigste : Filudvidelser : .inp Fil

.inp Filudvidelse

Filtype1Urdu InPage Document

Udvikler Concept Software
Kategori Page Layout Files
Format Binary

Hvad er INP fil?

En INP-fil er et dokument oprettet af Urdu InPage, et flersproget udgivelsesprogram til urdu, arabisk, persisk og engelsk. Den indeholder tekst gemt i skrifttypen Noorinastaliq, som viser urdu i nastaliq-skrift. INP-filer understøtter også standard side layout-formatering.

Flere oplysninger

Da INP-filformatet ikke understøttes bredt, skal du muligvis eksportere det som en .EPS-fil i InPage for at dele filen. Filen vil dog højst sandsynligt være stor i størrelse, hvilket kan gøre det vanskeligere at dele den via e-mail, og det kan være nødvendigt at dele den via cloud storage.

Programmer, der åbnes INP Filer

Filtype2Abaqus Input File

Udvikler Dassault Systemes
Kategori Data Files
Format N/A

.INP option nummer 2

Inputfil, der bruges af Abaqus-softwaren til teknisk simulering og analyse; gemmer inputdata til et job, som kan producere outputvisualiseringer og andre data.

Programmer, der åbnes INP Filer

Filtype3Sony Camcorder Image Management File

Udvikler Sony
Kategori Video Files
Format N/A

.INP option nummer 3

Fil oprettet til Sony digitale videokameraer; indeholder metadata, der hjælper med at administrere optagede videoer og billeder; ligger i mappen AVF_INFO sammen med .BNP og .INP filer; bør ikke ændres.

Flere oplysninger

Slet ikke denne fil, hvis du gør det, vil du ikke kunne optage eller afspille video eller billeder korrekt. INT-filer er som standard indstillet som skjulte filer og vises normalt ikke.

Programmer, der åbnes INP Filer

Filtype4gretl Script File

Udvikler N/A
Kategori Data Files
Format Text

.INP option nummer 4

Script-fil oprettet og brugt af gretl, et open source økonometriprogram; indeholder en kommando, der fortæller gretl at udføre en handling, f.eks. test eller beregninger af økonomiske data.

Flere oplysninger

Du kan åbne INP-scriptfilen i gretl ved at vælge Fil → Scriptfiler.

BEMÆRK: INP-filen oprettes og overskrives, hver gang du starter en ny session.

Programmer, der åbnes INP Filer
Windows
gretl
Linux
gretl
Macintosh
gretl

Filtype5MAME Replay File

Udvikler The MAME Team
Kategori Game Files
Format Binary

.INP option nummer 5

Spilgennemspilningsfil oprettet af en MAME-arkadeemulator; gemmer gengivelsen ved hjælp af et proprietært MAME-komprimeret format, som gør filen mindre end en tilsvarende videooptagelse; bruges til afspilning af optagede spil og deling af dem online.

Programmer, der åbnes INP Filer
Windows
MAME
ExtraMAME
Linux
MAME
Macintosh
MacMAME
MAME OS X

Om INP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.inp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype MAME Replay File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.