Vigtigste : Filudvidelser : .cht Fil

.cht Filudvidelse

Filtype1Emulator Cheat File

Udvikler N/A
Kategori Game Files
Format N/A

Hvad er CHT fil?

En CHT-fil er en snydekodefil, der bruges af forskellige videospil emulatorer. Den indeholder snydekoder, der giver "snydekoder" til et spil, som giver brugeren adgang til kraftfulde funktioner såsom uovervindelighed eller uendelige liv.

Flere oplysninger

Et stort antal emulatorer til forskellige spilsystemer bruger CHT-filer til at gemme og indlæse snydekoder. Nogle af disse emulatorer omfatter Snes9x, ZSNES, Jnes, Gens, Dolphin, N64oid og VirtuaNES.

Programmer, der åbnes CHT Filer
Windows
ZSNES
Jnes
VirtuaNES
Linux
ZSNES
Android
N64oid
Macintosh
ZSNES

Filtype2Windows Chinese Traditional Noise-Word List File

Udvikler Microsoft
Kategori System Files
Format Text

.CHT option nummer 2

Systemfil, der bruges af Index Server, en søgeindekseringskomponent i Windows; indeholder en liste over støjord, der er udelukket fra Windows-søgning; gør det muligt at udelukke uønskede udtryk som "af" og "dette" fra søgninger i filer og mapper.

Flere oplysninger

Filendelsen CHT står for Chinese Traditional. Den indeholder både engelske og kinesiske ord. Et eksempel på et kinesisk støjord er 不, som betyder "ikke"."

En Windows CHT-fil kaldet noise.cht ligger i mappen C:\Windows\System32\. Den gemmes i et almindeligt tekstformat.

Programmer, der åbnes CHT Filer
Windows
Microsoft Windows

Om CHT Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cht er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Windows Chinese Traditional Noise-Word List File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.