Vigtigste : Filudvidelser : .cmp Fil

.cmp Filudvidelse

Filtype1Windows Connection Manager Profile

Udvikler Microsoft
Kategori Settings Files
Format N/A

Hvad er CMP fil?

Indstillingsfil, der oprettes ved hjælp af Connection Manager, en pakke af softwarekomponenter, der gør det muligt for systemadministratorer at konfigurere Windows-profiler for fjernforbindelser; gemmer oplysninger såsom brugernavn, adgangskode og telefonnummer til opkald.

Flere oplysninger

CMP-filer gør det muligt for administratorer at konfigurere de indledende indstillinger for en brugers opkaldsforbindelse.

NOTAT: Connection Manager Administration Kit (CMAK) er navnet på Connection Manager-værktøjet, der bruges til at konfigurere profiler.

Programmer, der åbnes CMP Filer

Filtype2HotDocs Clause Component File

Udvikler HotDocs
Kategori Plugin Files
Format N/A

.CMP option nummer 2

Tekstmodul oprettet ved hjælp af HotDocs software til forberedelse af digitale formularer; gemmer en "klausul", der indeholder tekst samt HotDocs-komponenter (f.eks. formularfelter); giver et genbrugsobjekt til indsættelse i HotDocs-skabeloner (.HFT eller .HPT filer).

Flere oplysninger

Klausuler kan enten være specifikke for en skabelon eller for et klausulbibliotek (.HDL-fil). Hvis du f.eks. opretter en klausul, mens du redigerer en HotDocs-skabelon, vil den blive tilføjet til skabelonens CMP-komponentfil.

Programmer, der åbnes CMP Filer
Windows
HotDocs

Filtype3Solid Edge Wire Harness File

Udvikler Siemens
Kategori CAD Files
Format N/A

.CMP option nummer 3

Trådsortiment designet med Siemens Solid Edge Wire Harness Design, et eCAD-program; indeholder ledningsføring og kabelbåndsdesign, der bruges til at organisere ledninger i en 3D-samlingsfil (.ASM).

Flere oplysninger

Solid Edge giver live-feedback for designovertrædelser i CMP-filer, hvilket forhindrer forkert ledningsføring af enheder.

Programmer, der åbnes CMP Filer

Filtype4Generic CADD Component File

Udvikler General CADD Products
Kategori CAD Files
Format N/A

.CMP option nummer 4

Tegningskomponent oprettet med Generic CADD, et ældre CAD program udviklet til Windows; bruges til lagring af vektorobjekter, der kan indsættes i en Generic CADD tegning (.GCD) fil.

Flere oplysninger

NOTAT: Generic CADD er blevet erstattet af General CADD Pro (GCP), som gemmer komponenter som .GXC-filer. CMP-filer kan åbnes af både Generic CADD og General CADD Pro.

Programmer, der åbnes CMP Filer
Windows
General CADD Pro
Generic CADD

Om CMP Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.cmp er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Generic CADD Component File, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.