Vigtigste : Filudvidelser : .clx Fil

.clx Filudvidelse

Filtype1Standard Dictionary File

Udvikler Adobe Systems
Kategori Data Files
Format Binary

Hvad er CLX fil?

Dictionary-fil, der bruges af forskellige programmer; indeholder en ordliste for et bestemt sprog, f.eks. amerikansk engelsk, britisk engelsk eller spansk; distribueres nogle gange sammen med en .CLX-fil, som indeholder en mere omfattende ordliste.

Flere oplysninger

TLX-filer bruges af stavekontrolprogrammer til at validere dokumenter. Hvis de distribueres sammen med en CLX-ordbogsfil, indeholder de normalt en kortere liste end CLX-filen.

Programmer, der åbnes CLX Filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Inspiration Software Inspiration
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Illustrator
Nemetschek Vectorworks

Filtype2Ceelox SecureMail Secure Message

Udvikler Ceelox
Kategori Encoded Files
Format N/A

.CLX option nummer 2

Sikker e-mailbesked oprettet med Ceelox SecureMail, et e-mail krypteringsprogram; krypterer tekst, billeder og vedhæftede filer med en AES 256-bit blokchiffer af regeringskvalitet.

Flere oplysninger

Ceelox SecureMail understøtter biometrisk autentifikation (f.eks. scanning af fingeraftryk) samt to-faktor-autentifikationstilstande (fingeraftryk og passwordsikkerhed).

NOTAT: For at åbne CLX-filer skal brugerne registrere sig på SecureMails websted, som giver mulighed for at installere SecureMail lokalt. Kun registrerede og autentificerede SecureMail-brugere kan dekryptere SecureMail CLX-filer, der udtrykkeligt er sendt til dem.

Programmer, der åbnes CLX Filer
Windows
Microsoft Outlook
Ceelox SecureMail
Macintosh
Microsoft Outlook

Om CLX Filer

Vores mål er at hjælpe dig med at forstå, hvad filen med udvidelsen *.clx er ansvarlig for og hvordan man åbner den.

Filtype Ceelox SecureMail Secure Message, beskrivelser af programmer til Mac, Windows, Linux, Android og iOS, der er angivet på denne side, blev individuelt undersøgt og verificeret af FileExt-kommandoen. Vi stræber efter 100% nøjagtighed og offentliggør kun oplysninger om de filformater, som vi testede og testede.